12.3 C
Budapest
April 19, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
átadós bűnügyBelföldbűnügyMAGYARORSZÁGsárkeresztúrszexuális erőszakvádemelés

Tizenhat év fegyházat kértek a hétéves kislányát Valentin-napon megrontó sárkeresztúri férfire

Többszörösen minősülő szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a Fejér Megyei Főügyészség azzal a sárkeresztúri R. Ferenccel szemben, aki névnapján rontotta meg a a hétéves kislányát, Valentinát.

Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy tizenhat év fegyházat és tíz év közügyektől eltiltást kértek a férfire. Hozzátette, a férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését a nyomozati szakban és érdemi védekezést terjesztett elő.

R. Ferenc kilenc évvel ezelőtt létesített élettársi kapcsolatot a nővel, akitől egy lány a és két fia született. A kapcsolatuk kiegyensúlyozatlan volt, mert a férfi bántalmazta élettársát, és a nő többször is elköltözött emiatt.

A férfi tavaly októbertől kihasználta élettársa munkavégzés miatti távollétét, valamint azt, hogy a hétéves lányuk többször sem ment iskolába a betegsége miatt. A férfi ekkor a kislánnyal többször szexuális cselekményt végzett a másik két kiskorú gyermeke előtt. R. Ference azzal fenyegette meg a kisfiait, hogy ha elmondják valakinek a történteket, akkor megveri őket.

A nő az idei Valentin-nap este elment a közértbe élelmiszerért, a férfi pedig egyedül maradt otthon a három gyerekkel. A férfi kulcsra zárta a bejárati ajtót, majd szexuális cselekményt végzett a kislányával a másik két kiskorú jelenlétében. A hazaérkező élettársa az ablakon benézve észlelte a cselekményt, s felelősségre vonta a férfit, aki távozott otthonról.

A gyermekeknél érzelmi traumára utaló jelek mutatkoztak a szörnyűségek után, amelyek súlyos hatással lehetnek a későbbi fejlődésükre. Az ügyészség tájékoztatása szerint a férfi a két fiú vonatkozásában a kiskorúak felügyeletéből adódó kötelezettségét súlyosan megszegte, s mindkét kiskorú értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődését veszélyeztette.

Az ügyészség 16 év fegyházat kért a a hasonló bűncselekményt már korábban is elkövető férfire azzal, hogy zárják ki a feltételes szabadságra bocsátás kedvezményéből, és tiltsák el minden olyan foglalkozástól és tevékenységtől ahol 18 év alatti gyerekkel foglalkozhatna.

The post Tizenhat év fegyházat kértek a hétéves kislányát Valentin-napon megrontó sárkeresztúri férfire first appeared on 24.hu.

Related posts

Manfred Weber visszavágott Orbán Viktornak

MOCOHU

A bhutáni király beállt focizni, és minden kapura lövése tapsot aratott az összes játékos és a hivatalos nézők körében

MOCOHU

Mit kezdjünk magunkkal, ha túl hosszú az éjszaka és nem tudunk aludni?

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This