6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldkizárásMAGYARORSZÁGpárbeszédszekszárdzaják rita

Jogerős lett a kizárás: a szekszárdi ellenzékből kilépett Zaják Rita már nem a Párbeszéd tagja

A Párbeszéd vezetése kizárta a pártból Zaják Ritát, azt a szekszárdi politikust, aki a tavasszal kiugrott a választáson győztes ellenzéki frakcióból.

A kilépés elég volt ahhoz, hogy Éljen Szekszárd Egyesület frakció elveszítse a 2019-es győzelemmel szerzett egyfős többségét. Az ellenzéki frakció árulóként tekintett Zaják Ritára, aki tanácsnoki megbízást kapott a város fideszes polgármesterétől.

A Párbeszéd hosszú rákészülés után hozta meg a döntést, ám Zaják Ritának a párt szabályzata szerint még mindig volt jogorvoslatra lehetősége.

A Szabad Pécs heteken át levelezett a Párbeszéddel, illetve írásban kérdezte Zaják Ritát is, hogy fellebbez-e az ügyben. Mostanra kiderült: jogerős lett a kizárás, amit egymástól függetlenül, mindkét fél megerősített.

Zaják Rita idén tavasszal, március 8-án, nőnapon lépett ki a szekszárdi ellenzéki frakcióból, de a 24.hu-nak később is azt állította, hogy alapértékei nem változtak.

The post Jogerős lett a kizárás: a szekszárdi ellenzékből kilépett Zaják Rita már nem a Párbeszéd tagja first appeared on 24.hu.

Related posts

Mindkét Mercedes megelőzte Verstappent, a Ferrarik csak szenvedtek a Hungaroringen

MO.CO.HU

Vettel énekelve búcsúzott el a Ferraritól

MO.CO.HU

Mexikóban meghaladta a százezret a halottak száma

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This