-1.5 C
Budapest
December 5, 2023
2020 – 2023 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
amputálásBelföldbiztosításbűnügycs. sandorcsalásegymilliárdos kártérítésgázolásítélet vonatgázolásMAGYARORSZÁGpervonat

Egymilliárd helyett felfüggesztett börtönt kapott levágott lábaiért

A bíróság két év börtönre ítélte a férfit, aki a vád szerint csaknem egymilliárd forintos biztosítási csalást akart úgy elkövetni, hogy szándékosan levágatta egy vonattal a lábait. A nem jogerős ítélet végrehajtását két évre felfüggesztették – írja a Blikk.

Cs. Sándor 2014-es balesete előtt több, magas kockázati fedezetű élet- és balesetbiztosítást kötött különböző társaságoknál. A vád szerint azért, hogy – magának később sérülést okozva – felvehesse a pénzt. 2014. július 30-án Nyírcsászáriban egy vonat kerekei mentek át lábain, amelyeket később amputálni kellett.

A férfi korábbi vallomásában azt mondta, üvegdarabok hevertek az út szélén, azokon csúszott meg, elesett, így került a vonat alá. Felesége 2014. augusztus 1-jén a biztosítóknak jelentette a balesetet, de a legtöbb társaság csalás gyanúja miatt nem fizetett.

A Blikk szerint a nyírkátai férfi Mátészalkáról távmeghallgatáson  vett részt a Pesti Központi Kerületi Bíróság ítélethirdetésen. A Fővárosi Főügyészség nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás kísérletével vádolta, amiért akár öt évet is kaphatott volna.

The post Egymilliárd helyett felfüggesztett börtönt kapott levágott lábaiért first appeared on 24.hu.

Related posts

Elkezdődött a pedagógusok soron kívüli oltása

MO.CO.HU

Galaxy S21 család: megérkezett a Samsung csúcsmobilok új generációja

MO.CO.HU

Egy pásztort megölt, egynek több ujját leharapta egy medve Hargita megyében

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This