19.2 C
Budapest
May 1, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
GazdaságMAGYARORSZÁGútdíj

Utólagos útdíjfizetés KKV-knak is (x)

Minden vállalkozás, így a KKV-k számára is elérhető a MOL Nyrt. és az i-Cell Kft. szakmai alapú együttműködésének legújabb eleme az utólagos útdíjfizetési, azaz PostPay szolgáltatás. A fejlesztésnek köszönhetően átláthatóbbá és kezelhetőbbé válnak a cégek fuvarozással kapcsolatos költségei, miközben az adminisztrációs terhek jelentősen mérséklődnek.

A megszokott gyakorlat – a HU-GO egyenlegre előre feltöltött „pre-paid” útdíjfizetés – helyett választható, utólagos útdíjbevallás előnye, hogy az elszámolási időszak végén (kéthetente vagy havonta), egy összegben lehet kiegyenlíteni a használatarányos útdíjat. Így az útdíjfizetési számlára feltöltendő összeg felszabadul és nem kell tartani a kiürülő egyenlegtől sem – vagyis a bírságok is megelőzhetők. A PostPay szolgáltatás a MOL-csoport flottakártyáival (MOL Group Europe, MOL Group Hungary) és i-Cell OBU készülékkel rendelkező ügyfelek számára elérhető.

i-Cell

A szolgáltatásnak nincs semmilyen előzetes, különleges feltétele! Akinek van MOL üzemanyagkártyája, de nincs i-Cell OBU-eszköze, annak meg kell vásárolnia az egységet, amelyet most kedvezményesen vehet meg, akár a webshopban is. Az az i-Cell ügyfél, akinek OBU készüléke van, de nincs MOL kártyája, a vállalattól beszerezheti.

„A kis- és középvállalkozói szektor korábban nem, vagy csak nehezen fért hozzá az utólagos útdíjfizetés lehetőségéhez. Ez a szolgáltatás óriási segítséget jelent azok számára is, akiknek csupán néhány teherautójuk van” – mondta az i-Cell ügyvezetője. Farkas Károly szerint ugyanakkor a nagyobb cégeknek is megéri csatlakozni, mert ebben a konstrukcióban nem fordulhat elő, hogy például a mérlegadatok átmeneti megváltozása miatt a vállalkozás kikerüljön az utófinanszírozás köréből.

A két vállalat stratégiai partnerségét a Lead Ventures által kezelt Enter Tomorrow Europe Magántőkealap tulajdonrész-szerzése alapozta meg az i-Cellben; az alap egyik legnagyobb befektetője a MOL. A szakmai alapú együttműködés részeként a MOL Limo számára az i-Cell biztosítja az automatikus parkolási szolgáltatást és a MOLTRANS Kft. járműveit i-Cell OBU készülékkel szerelték fel. A két cég további közös projekteken dolgozik, amelyek célja, hogy a telematikai vállalat hazai pozíciót megerősítve a nemzetközi piacokon terjeszkedjen tovább, miközben még több minőségi, a MOL ügyfelek igényeire szabott termékfejlesztés valósulhat meg.

The post Utólagos útdíjfizetés KKV-knak is (x) first appeared on 24.hu.

Related posts

Kézilabda-vb negyeddöntő: Magyarország-Franciaország (élő)

MOCOHU

Egy ház udvarán tört fel a láva

MOCOHU

Megyeri Csilla: Itt Pesten a kutyának sem kellettem, nem kaptam állást

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This