9.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
dwayne johnsonfilmtvgal gadotkülönösen veszélyes bűnözőkKultúraMAGYARORSZÁGnetflixryan reynoldstrailer

Ryan Reynolds szerint Gal Gadot borzasztóan néz ki a Különösen veszélyes bűnözők új előzetesében

Hosszú előzetes érkezett Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds új akcióvígjátékához, aKülönösen veszélyes bűnözőkhöz. Amit az első trailer sugallt, azt a második duplán megerősíti: Johnson kőkemény, Reynold szerethető lúzer, az ő lehetetlen párosuk pedig a humor forrása lesz, miközben Gal Gadot a tőle megszokott csáberővel látja majd el a két férfi baját. A Különösen veszélyes bűnözők  műkincsrablók és az őket kergető FBI ügynök hajszájáról szól: a Szikla alakítja a szuperügynököt, aki épp műkincsrablókra szakosodott. A világ két legkeresettebb bűnözőjéből egyet el is kap, hogy aztán kénytelen legyen vele szövetkezve a másik után eredni.

A film jogait óriási verseny során 2019-ben a Universalnak sikerült megszereznie. Amikor azonban a Családi üzelmeket is jegyző Rawson Marshall Thurber a stúdió szerint túlzó költségtervezettel állt elő, a Netflix kihasználta a Universal hezitálását, és a rendező tervezetére rábólintva halászta el végül a projektet a stúdió elől annak ellenére, hogy rengeteg pénzébe került. A Különösen veszélyes bűnözők így a mozikig nem jut el, a Netflixen debütál majd november 12-én.

The post Ryan Reynolds szerint Gal Gadot borzasztóan néz ki a Különösen veszélyes bűnözők új előzetesében first appeared on 24.hu.

Related posts

Jótollú magyar újságíró díjat kapott a Pesti Srácok főszerkesztője

MOCOHU

A világvégét is segít elviselni, ha az embernek van egy kutyája

MOCOHU

Még mindig gyerekek varrják a focilabdákat Pakisztánban?

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This