7.2 C
Budapest
April 16, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldellenzéki összefogásközös listaMAGYARORSZÁGmárki-zay pétermindenki magyarországa mozgalomoktóber 23.választás 2022

Márki-Zay Péter vezetésével készül a közös kormányprogram

Eldőlt, Márki-Zay Péter közös miniszterelnök-jelölt vezetésével készül az ellenzék kormányprogramja, amihez a Közös Alap programot használják fel.

Az ellenzéki összefogásban résztvevő hat párt és a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetői szerdán áttekintették az előválasztást, elfogadták eredményét, lezárták a vitás kérdéseket.

Külön megköszönték az előválasztáson résztvevő aktivisták munkáját. Mint írták, az ellenzéki előválasztás két fordulójában a választók arról döntöttek, kik legyenek a fideszes jelöltek ellenzéki kihívói a 106 egyéni választókerületben és ki a közös miniszterelnök-jelölt. A megbeszélésen az ellenzéki vezetők megállapodtak, egy közös listát állítanak a 2022-es országgyűlési választásokra.

A közlemény szerint az együttműködés keretében a DK, a Jobbik, a Párbeszéd, az MSZP, az LMP, a Momentum és a Mindenki Magyarországa Mozgalom közös nagygyűlést tart október 23-án 16 órától Budapesten. Az Egységben a szabad Magyarországért nevű rendezvényt az Andrássy út – Dózsa György út sarkára szervezik.

The post Márki-Zay Péter vezetésével készül a közös kormányprogram first appeared on 24.hu.

Related posts

Válaszfalat húzna a Fehéroroszországgal közös határra a litván miniszterelnök

MOCOHU

Balkányi László belgyógyász: Jön majd gyorsan terjedő, de enyhébb mutáns, amivel együtt lehet élni

MOCOHU

„Felnyomott a falra az ágyékával. Próbáltam eltolni magamtól, de ő ráfogott a radiátorcsőre mögöttem, és nem engedett”

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This