9.7 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
az év üzletembereév üzletemberekész csoportKözéletMAGYARORSZÁGvarga mihályvideó

A mezőgazdásági épületektől a stadionépítésekig – a magyar vállalat, amit egy családi alkotmány határoz meg

A gyerekeim előtt született a vállalat, az első gyerekem nekem a KÉSZ volt, úgyis gondolok rá, mint a gyerekemre, meg is kapom a feleségemtől néha – mondja Varga, aki cége alapításakor, a 80-as évek elején még három helyen dolgozott. Fő munkahelye egy állami cégnél volt, éjszakánként magánrendelőknek tervezett, hétvégén pedig fizikálisan szerelte a különböző csarnokszerkezeteket – utóbbihoz, hogy végezni tudja, még a kőműves és ács mestervizsgát is letette. Szép evolúciós utat járt be a vállalkozás, mire a kft-ből vállalatcsoport lett, olyan, amit nemzetközi szinten is jegyeznek.

Elsőként csinálta meg a családi alkotmányt, amihez a bizalmi vagyonkezelés is kapcsolódott, Varga elmondása szerint nagyon jó érzés, hogy nem nyomja agyon a vagyon, van ideje tervezni, tervekből pedig van bőven, olyannyira, hogy 300 évre tervez. A nagyra tört családi vállalkozás alapítója 2019-ben nyerte el a Demján Sándor emlékére létrehozott Vállalkozó szellemiségért járó különdíjat az EY Az ÉV Üzletembere díjátadó gálán.

Szponzorált tartalom

A videó az EY Az Év Üzletembere program támogatásával készült.

The post A mezőgazdásági épületektől a stadionépítésekig – a magyar vállalat, amit egy családi alkotmány határoz meg first appeared on 24.hu.

Related posts

Több ezer PlayStation konzollal bányásztak kriptopénzt az ukránok

MOCOHU

Visszaküldte a medvék kilövéséről szóló törvényt a parlamentnek a román elnök

MOCOHU

Covid-ellenes gyógyszerjelölteket fejleszt egy magyar cég

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This