37.5 C
Budapest
December 8, 2021
2020 – 2021 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
4-es metró főpolgármester Gazdaság körgyűrű m0-s autóút MAGYARORSZÁG miniszterelnöki megbízott orbán viktor tarlós istván

Tarlós István a 4-es metró folytatási lehetőségeiről készít anyagot Orbán Viktornak

Interjút adott a Blikknek a volt főpolgármester, aki közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottként dolgozik a kormányfőnek. Tarlós István elmondta, jelenlegi munkája már nem olyan tempót kíván, mint a főpolgármesteri munka.

Ha ironikusan akarok fogalmazni: ahhoz képest, amit csináltam, tudományos diákköri megbízatásnak élem meg a dolgot. Miniszterelnök úr számára készítek anyagokat, mérnökkamaráról, M0-s körgyűrűről, a 4-es metró folytatási lehetőségeiről, árvízvédelemről

– mondta.

Tarlós 2019-ben elvesztette a választást Karácsony Gergellyel szemben, erről az időszakról azt mondta a lapnak, hogy nem volt egyszerű, rosszul élte meg a vereséget. Viszont arra végül jutott:

többet kaptam a gondviseléstől, mint amennyit bármikor is remélhettem, vagy talán annál is, mint amennyit megérdemeltem.

Felesége pedig örült annak, hogy „visszakapta” a férjét.

Tarlós beszélt a stílusáról is. Azt mondta, sokan elítélték őt, különösen az ellenzék köréből. Ugyanakkor megjegyezte, soha nem használt közönséges vagy ordenáré kifejezéseket, ezt pedig nem minden ellenzéki képviselőről lehet elmondani. De hozzátette:

ha eltartott kisujjal kezdtem volna inni a fekete kávét, az ellenzék kemény magja még óbudai polgármester koromban ledarált volna.

The post Tarlós István a 4-es metró folytatási lehetőségeiről készít anyagot Orbán Viktornak first appeared on 24.hu.

Related posts

200 ezer forintra büntettek egy pékséget, mert megsértette a járványügyi előírásokat

MO.CO.HU

Alec Baldwin Twitteren reagált, miután halálos lövést adott le egy kellékfegyverből

MO.CO.HU

Mobil oltóállomásokat állít fel a honvédség

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status