18.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belfölddobrev kláraellenzéki előválasztásellenzéki előválasztás 2021előválasztáselőválasztás 2021eredményMAGYARORSZÁGmárki-zay pétervégeredmény

MSZP: Márki-Zay Magyarország első demokratikus úton megválasztott ellenzéki miniszterelnök-jelöltje

Gratulálunk Márki-Zay Péternek, Magyarország első, demokratikus úton megválasztott közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltjének!

– így indítja az MSZP az előválasztás végén kiadott közleményét, amelyben azt is írták, hogy szerintük Márki-Zay Péter meggyőző fölénye egyértelművé tette, hogy az ellenzéki választók új útra akarnak lépni azért, hogy közösen váltsák le a Fideszt. A közlemény később sem fukarkodik a nagy szavakkal:

Hazánk történelmében ma új fejezet kezdődik, ebben pedig Márki-Zay Péter megválasztása hatalmas lépés előre. Nő az esély, hogy a demokrata ellenzéki szövetség pártjai új többséget állítsanak maguk mellé a 2022-es országgyűlési választáson. Civilek és pártok, vállvetve küzdünk ezért, mert legfontosabb közös célunk a kormány- és korszakváltás.

The post MSZP: Márki-Zay Magyarország első demokratikus úton megválasztott ellenzéki miniszterelnök-jelöltje first appeared on 24.hu.

Related posts

Litvániát szögesdróttal segítik a szomszédok, mert Lukasenka direkt odazúdítja a migránsokat

MO.CO.HU

Ábel Anita is koronavírusos

MO.CO.HU

A szándékos kerülés biztos jele a kapcsolat végének

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This