14 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
elverumkézilabdakézilabda bajnokok ligájakézilabda blMAGYARORSZÁGmáthé dominikpick szegedSportszeged

Máthé Dominik piros lapot kapott a Pick Szeged ellen

A Máthé Dominikot is a soraiban tudó norvég Elverum 34-30-ra legyőzte a Pick Szeged csapatát a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában.

A skandinávok nem kezdtek igazán erősen, de apránként átvették az irányítást a mérkőzésen. A 8. percben 4-4-re egyenlített a norvég együttes és innentől egyetlen alkalommal sem kerültek hátrányba a vendégek. A mikor az Elverum 13-11-re vezetett, Juan Carlos Pastor időkéréssel próbálta rendezni a sorokat, de hiába érte be 15-15-re a norvégokat, félidőre négygólos volt a vendégek előnye.

Térfélcsere után megpróbált lendületbe kerülni a Pick Szeged, de 23-21-re tudott felzárkózni, amely után nem sikerült már felzárkózni. Nem ment igazán senkinek sem a szegediek közül, inkább csak rövid időszakokban tudta azt nyújtani egy-egy hazai játékos, amire egyébként képes.

Érdekesség, hogy az utolsó percben Máthé Dominik nem adta vissza a labdát az utolsó percben egy fújásnál, amiért felmutatták neki a piros lapot. Radivojevics hetese azonban kimaradt, sőt az ismétlése is, így maradt a 34-30-as vereség.

The post Máthé Dominik piros lapot kapott a Pick Szeged ellen first appeared on 24.hu.

Related posts

Elmaradhat az egyik Forma-1-es futam

MOCOHU

Borúsan indul a szerda, majd kisüt a nap

MOCOHU

A Freeszfe-nek adja a Vidnyánszky-féle színházi fesztiválon keresett gázsija felét a világhírű rendező

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This