13.9 C
Budapest
April 27, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldemberölésítéletMAGYARORSZÁGoroszlányi testvérgyilkosság

Tizenkét évet kapott az oroszlányi testvérgyilkos

Tizenkét év börtönre és nyolc év közügyektől eltiltásra ítélte a Tatabányai Törvényszék azt a többszörösen büntetett előéletű emberöléssel vádolt R. Dominikot, aki tavaly májusban egy késsel megölte a testvérét Oroszlányban.

Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi a büntetés kétharmadának a kitöltése után bocsátható szabadlábra a leghamarabb feltételesen.

Hozzátette, a korábban jogos védelemre hivatkozó férfi váddal egyezően ismerte be a bűnösségét az előkészítő ülésen, s a bíróság az ügyészség által indítványozott 12 év börtönbüntetést szabta ki rá.

R. Dominik tavaly május 9-én este balhézott össze a fivérével, dulakodás közben pedig mellkason szúrta egy 33 cm pengehosszúságú késsel. A férfi a szúrást követően még el tudta hagyni a lakást, hogy az egy szinttel lejjebb lakó szomszédjától segítséget kérjen, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy összeesett és a helyszínen meghalt.

R. Dominik korábban azt állította, hogy a testvére támadt rá, de a bíróságon már mindent bevallott, az utolsó szó jogán viszont nem mondott semmit. A bíróság 12 évre ítélte és elrendelte korábbi felfüggesztett szabadságvesztésének a végrehajtását is. Az ügyész három munkanap gondolkodási időt kért, a vádlott és a védő enyhítésért fellebbezett.

The post Tizenkét évet kapott az oroszlányi testvérgyilkos first appeared on 24.hu.

Related posts

Szilikon Barbie babává akarta alakíttatni magát az orosz műkorcsolyázó

MOCOHU

Strasbourgi bíróság: a magyar állam megsértette a kínzás, az embertelen és megalázó bánásmód tilalmát

MOCOHU

Törökországban egyik napról a másikra több mint tízezerrel esett az új fertőzöttek száma

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This