9.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldbűnügydrogkereskedelemheroinMAGYARORSZÁGvádemelészugló

Vádat emeltek a heroinnal kereskedő zuglói pár ellen

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal a zuglói párral szemben, akik heroint árultak Budapesten. Egyik törzsvásárlójuk szintén a vádlottak padjára került.

A 42 férfi és és a 45 éves élettársa 2018-2019-ben kereskedtek heroinnal a fővárosban. Egy zuglói lakásban tartották az anyagot, és előzetes telefonos egyeztetés alapján értékesítették a kábítószert az őket felkereső vásárlók részére. Kiporciózták a kért mennyiséget, majd azt a megbeszélt időpontban megjelenő vásárlónak a társasház lépcsőházában vagy a házhoz közeli parkban adták át.

Rendszeres vevőjük volt egy 35 éves férfi, aki a kábítószerért olykor azzal fizetett, hogy a 45 éves nőt elfuvarozta a kocsijával, oda, ahova vádlott társa kérte.

A rendőrök a két és fél évvel ezelőtti elfogáskor jelentős mennyiségű heroint és kisebb mennyiségű marihuánát, kábítószerrel szennyezett mérleget, valamint közel 3 millió forintot foglaltak le. Az ügyészség fegyházbüntetést kér az élettársakra azzal, hogy a többszörös visszaeső férfit zárják ki a feltételes szabadságra bocsátásból. A 35 éves vásárlóra felfüggesztettet kértek.

The post Vádat emeltek a heroinnal kereskedő zuglói pár ellen first appeared on 24.hu.

Related posts

Hal a tortán: Zsidró Tamás elégette a sütőben a méregdrága fekete csirkét

MOCOHU

Meghalt Tordy Géza

MOCOHU

Singh Viki szerint ciki, amikor valaki úgy néz ki, mintha szanaszét lenne töltve és műtve

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This