12.7 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
állatkínzásbűnügygumigyárlinglongMAGYARORSZÁGnagybecskerekNagyvilágszerbia

Kirúgták a nagybecskereki kínai állatnyúzókat

Szerbiában hatalmas botrányt kavart egy videó, amelynek készítői  szerint Nagybecskereken a kínai Linglong vállalat két alkalmazottja egy macskát nyúzott meg az építkezési területen, munkaidőben. A cég kivizsgálta az ügyet, majd azt állította, valójában egy nyulat nyúztak meg dolgozói, akiket ennek ellenére elbocsátottak – írta a Szabad Magyar Szó.

A Linglong tudatta, azon lesz, hogy ne ismétlődhessen meg az eset, amit előzőleg az állatvédők megengedhetetlennek minősítettek, felszólították a hatóságokat, hogy tartóztassák le a lefilmezett elkövetőket.

A Nova.rs értesülései szerint a kínai vendégmunkások többször kerestek már a helyi hentesüzletekben macskahúst. Az állatvédők szerint a kínaiaknak étkezési szokásaiktól függetlenül be kell tartaniuk a szerb törvényeket. Az állatkínzásról szintén beszámoló Délhír korábban az írta, a világ egyik legnagyobb légszennyezőjének számító Linglong a kínai munkásait áldatlan körülmények között szállásolta el. A portál szerint munkatáborokra emlékeztető helyiségekben élnek a gumigyár építésén dolgozók akik állítólag 300-an lehetnek, de pontos számuk nem ismert.

The post Kirúgták a nagybecskereki kínai állatnyúzókat first appeared on 24.hu.

Related posts

Cooky párját nem zavarja a 27 év korkülönbség, mert sokszor úgy érzi, mintha ő lenne az idősebb

MOCOHU

Szakadék fölött lógó autóból mentettek ki embereket és kutyákat Idahóban

MOCOHU

Hetek óta a szakításukról szólnak a hírek, most mégis együtt fotózták le Megan Foxot és Machine Gun Kelly-t

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This