11.7 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
brooklyn netskoronavíruskosárlabdakyrie irvinglineupMAGYARORSZÁGnbaSport

Bekeményített és lemondott egyik legjobb kosarasáról a Nets

Amíg nem felel meg a koronavírus támasztotta egészségügyi követelményeknek, addig se az edzéseken, se a mérkőzéseken nem számít egyik legjobbjára, Kyrie Irvingre, a Brooklyn Nets kosárlabdacsapata.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az NBA egyik legtechnikásabb irányítója nem kér a vakcinából, így viszont a helyi rendelkezések értelmében New Yorkban nem játszhat a fedett létesítményben.

Kapcsolódó
Nem akarja beoltatni magát, meccsenként 118 millió forintot bukhat a klasszis kosaras

A liga nem teszi kötelezővé, a különböző államok igen. Hamarosan döntéskényszerbe kerül a Brooklyn Nets Kyrie Irving miatt.

Márpedig az nagy luxus lenne, hogy egy játékost csak az idegenbeli meccsekre tartson a Nets, ezt oldotta meg úgy a vezetés, hogy kedden bejelentette, ilyen opciók alapján inkább egész idényben nem számít játékosára.

„Kyrie személyes döntést hozott, mi tiszteletben tartjuk az egyéni választási jogát. Jelenleg azonban éppen ez korlátozza abban, hogy számíthassunk rá. Márpedig nem engedhetjük meg, hogy csapatunk bármely tagját részmunkaidőben foglalkoztassuk” – nyilatkozta Sean Marks, a Nets általános igazgatója.

Ez azt jelenti, hogy amíg Irving nem tud teljes értékűen részt venni az összes mérkőzésen, addig a csapat nem számol vele, és még az edzéseket sem látogathatja.

The post Bekeményített és lemondott egyik legjobb kosarasáról a Nets first appeared on 24.hu.

Related posts

Szexuális erőszak áldozata lett egy 13 éves lány Tiszaújvárosban

MOCOHU

Feldarabolt mamutra bukkant egy magyar régészcsapat

MOCOHU

Zord zenék dübörgése várható a Mátrában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This