12.6 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
filmtvKultúralupinMAGYARORSZÁGnetflixomar sy

Akkora siker a Lupin, hogy Omar Sy egy rakás filmet is gyárthat a Netflixnek

Először kötött több nagyjátékfilmre szóló szerződést francia művésszel a Netflix. Omar Sy sorozata, a Lupin viszont olyan népszerű lett Európában és az Egyesült Államokban is, hogy a streamingcég jónak látta, ha hosszabb időre feladatot ad a sztárnak.

A Variety szerint a szerződés értelmében Sy produkciós cége Párizs mellett Los Angelesben is megkezdi működését, a színész pedig több olyan nagyjátékfilmet is készít a Netflixnek a következő években, amelyekben produceri feladatot is vállal. Sy már a Lupinnel producerkedni kezdett.

Kapcsolódó
Sherlock már a múlté, 2021 a Lupin éve – de miért?

A két részben adagolt első évad második fele is megérkezett a Netflix legsikeresebb idei sorozatából, mely minden hibájával együtt is képes szórakoztatni a nézők millióit világszerte. Mitől működik a francia sorozat?

A sztár komikusként kezdte a pályáját a televízióban, majd átnyergelt a filmezésre. Évekig csak mellékszerepeket kapott, hazájában a nagy kiugrást a 2011-es Életrevalók jelentette, amiért első fekete színészként kapta meg a legfontosabb francia filmes elismerést, a César-díjat. Azóta több hollywoodi filmben is feltűnt, az amerikai áttörését viszont a hatalmas sikerű Lupin hozta el.

The post Akkora siker a Lupin, hogy Omar Sy egy rakás filmet is gyárthat a Netflixnek first appeared on 24.hu.

Related posts

A fehéroroszok azzal vádolják Ukrajnát, hogy megsértették a határt

MOCOHU

Kifeszített zsinórba hajtott két biciklis Balatonfenyvesen

MOCOHU

Gondmentes, költséghatékony és korszerű építkezés az Ytonggal(x)

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This