9.3 C
Budapest
April 24, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
addison sinsez pöröglányMAGYARORSZÁGonlyfanspappokolpornóSzórakozásszülőszüzességvallásos

Elszabadult a pokol, amikor a mélyen vallásos szülők tudomást szereztek lányuk titkos karrierjéről

Az egész addigi életem darabokra tört, elszabadult a pokol

– mesél Addison Sins texasi erotikus modell arról a pillanatról, amikor a szülei rájöttek, hogy mivel foglalkozik. A fiatal nő egy zárt, vallásos közösségben, szigorú szabályok között nőtt fel, miközben csak a szabadságon járt az esze – írja a LadBible című brit bulvárlap.

Addison azt mondja, a családjával minden vasárnap és szerdán templomba jártak, minden este együtt vacsoráztak, neki nem lehetett saját telefonja, nem sminkelhette magát, és elképzelhetetlen volt, hogy bemenjen a városba szórakozni a barátaival. Éjszaka kezdett el kiszökdösni otthonról, hogy a barátaival együtt lógjanak és igyanak.

Egy augusztusi podcastban Addison elárulta, hogy nem sokkal a tizennyolcadik születésnapja előtt, a templomban, egy pap vette el a szüzességét, akit akkor már vagy öt-hat éve ismert. Akkoriban nem élte meg ezt nagy ügyként, de ma már úgy látja, valószínűleg ennek is szerepe volt abban, hogy a pornóipart választotta.

Addison tizenkilenc évesen költözött el otthonról, és pornózni kezdett. Amikor először került fel egy magazin címlapjára, és megkérdezték tőle, hová küldhetik a tiszteletpéldányokat, véletlenül a szülei címét adta meg. A szülei nem elégedtek meg azzal, hogy kitagadták, és közölték vele, hogy többé nem mehet haza, néhány régi barátját is ellene fordították.

A koronavírus-járvány elszabadulása után Addison felhagyott a pornózással és homeoffice-ba vonult. Vett magának egy kis farmot, ahol békében él, és közben az OnlyFans című, előfizetéses felnőttoldalra gyárt erotikus tartalmat. Azt mondja, ma már a újra normális viszonyban van a szüleivel is, igaz, az online karrierjéről csak az anyja tud, az apja nem.

The post Elszabadult a pokol, amikor a mélyen vallásos szülők tudomást szereztek lányuk titkos karrierjéről first appeared on 24.hu.

Related posts

Kormányválság alakult ki Olaszországban, miután két miniszter lemondott

MOCOHU

Koronavírus: a héten kiderül, mire jutott a WHO Kínában

MOCOHU

Valaki 580 milliárd forintot nyert a lottón Floridában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This