15.2 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
egy éve ilyenkorez pörögMAGYARORSZÁGSzórakozás

Egy éve ilyenkor: Kovács Patríciának szégyenérzete volt, amikor Eszenyi feltűnt az Álarcos énekesben

A georgiai The Spot Sports Bar and Grillhez jelentkezett egy fiatal nő dolgozni, és hát nagyon megörült annak, hogy fel is vették. Az étterem menedzsere osztotta meg az Instagram- és TikTok-oldalán azt a biztonsági kamerás videót, amin az látszik, mennyire is lett boldog a hírtől: a nő kicsit kijjebb sétál, és egy parkolóhelyen, ahol azt gondolja, nem látják, egy táncot lejte. Majd, mintha mi se történt volna, tovább gyalogolt.

Kapcsolódó
Elolvad az internet a lánytól, akit új főnöke kapott rajta, hogyan örül a munkájának

Reméljük, a későbbiekben is hasonló reakciókat vált majd ki belőle.

Kovács Patrícia az elsők között szólalt meg a Vígszínházban tapasztalt hatalmi visszaélésekkel kapcsolatban, az SZFE körüli botrányban is hallatta a hangját, és fájdalmasan érinti, amikor egy országosan elismert kollégája néma marad az ügyben. Vele interjúztunk tavaly októberben.

Polgár Tündét már a férje és a fia is megprankelte korábban, ezért a nő úgy döntött, revansot vesz a családján. Mivel a férje utálja a műnőket, ezért azt találta ki, hogy elhiteti vele, hogy feltöltette a fenekét és a száját. A hétvégi programjáról hazatérő Polgár Árpád pedig annak rendje és módja szerint nagyon kiborult a látványtól.

Kapcsolódó
Polgár Árpád kiakadt felesége átverésén: Úgy nézel ki, mint egy büdös kurva

Polgár Tünde elhitette, hogy plasztikáztatott.

Jess Mayall és párja, Steve Branson 2019 nyarára várta első közös gyermekük megszületését. Hosszadalmas és nehéz út vezetett odáig, hiszen már két éve próbálkoztak, amikor Jessről kiderült, hogy endometriózisban szenved: sikertelen mesterséges megtermékenyítés következett, majd adományozott petesejttel ismét megpróbáltak egy lombikbébikezelést, és végül így esett teherbe az angliai Grimsby városában élő 36 éves nő.

Kapcsolódó
Két hétig öltöztették, babakocsiban tolták halvaszületett gyereküket

Nemrég azonban egészséges babája született a brit párnak.

Nyerő Páros negyedik szériájában Dallos Boginál többet nem sírt senki a verseny kezdete óta. Az egyik adásban miután nem sikerült megnyerniük a játékot, annyira magán kívüli állapotba került, hogy egy ponton nem csinált mást, csak konkrétan remegve sírt. Járai Kíráék pedig ezzel kapcsolatban annyit mondtak, hogy meg kell tanulnia az embernek kezelni a kudarcait is.

Kapcsolódó
Nyerő Páros: Járai Kíra már majdnem megsajnálta a zokogó Dallos Bogit, aztán rájött, hogy amúgy is mindig sír

Tényleg nagyon sírt.

The post Egy éve ilyenkor: Kovács Patríciának szégyenérzete volt, amikor Eszenyi feltűnt az Álarcos énekesben first appeared on 24.hu.

Related posts

Ennél simább meccs nincs: Gálfi 6-0, 6-0-ra nyert

MOCOHU

Mórahalmon csak nevetnek a kormány rettegős migránsvideóján

MOCOHU

Váratlan BL-vereséget szenvedett a Szeged kézicsapata

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This