15.9 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldhomoszexualitáskdnpMAGYARORSZÁGmárki-zay pétermeleg

Márki-Zay Péter melegnek nevezett egy kereszténydemokrata kormánytagot, és szerinte még a barátja nevét is ismeri

Egyórás interjút adott Márki-Zay Péter Juhász Péternek, az Együtt korábbi politikusának, amit utóbbi ma tett közzé, és a 444 vett észre. Az elég hosszú interjúban több érdekes dolog is van. Egyébként nem lett egy kifejezetten kemény interjú, hiszen Juhász az elején elmondja, hogy rá szavazott az előválasztáson.

Talán a legérdekesebb rész az interjúban, különösen azután, hogy a Momentum is beállt Márki-Zay mögé, hogy mit mond a hódmezővásárhelyi polgármester a homoszexualitásról.

Az én véleményem a PC-ről az, hogy nem azzal tudunk segíteni a homoszexuális embereken, hogy ha nem beszélünk a homoszexualitásról. Orbán Viktor óriási hibát vétett a saját ostoba szempontjai szempontjából, azzal, hogy témává tette. Az összes településen kint vannak ilyen plakátok, hogy szexuális propaganda és hasonlók. Mert a gyerek, amikor sétál az apukájával, akkor megkérdezi, hogy apuka, az micsoda? Tehát ha ő nem akart volna beszélni eddig a homoszexualitásról… Most már azt is tudja mindenki, hogy a Fideszben van a legtöbb meleg. Most már mindenki tudja, hogy mi az, hogy transzszexuális. Orbán Viktor olyan témává tette, hogy az emberek elkezdtek róla beszélni.

– mondta el. Itt Juhász közbevág, és közli vele, hogy ezt nem tudjuk, amire Márki-Zay rávágja, hogy de, tudjuk. Ezután elmondja, hogy Szájer Józsefről is tudta, hogy meleg, de nem beszélt róla, amíg nem derült ki. Azt is elmondta, hogy nem fogja őket leleplezni, azt majd valaki más megteszi.

Itt Juhász rákérdez, hogy miért nem a melegnek vélt minisztert leplezi le Orbán Viktor gyerekével szemben, amire Márki-Zay azt válaszolja, hogy

A miniszter nem írt melegházasságból szakdolgozatot, és nem tett közzé hirdetést, hogy izmos fiatal fiúkat keresünk Jézus Krisztus menyasszonyának.

És több másik mondatban is azt inszinuálja, hogy a miniszterelnök gyereke meleg, de direktben nem hajlandó kimondani.

Azt is elmondja, hogy a Pride szerinte kifejezetten botránykeltési szándékkal indult el.

Később egy ismert KDNP-s politikust is melegnek nevez:

Éppen ezért, bár tudom, kik a melegek, tudom, ki a fiúbarátja az egyiknek, például, a kormányban, az egyik legfontosabb miniszternek a fiúbarátjának a nevét is ismerem, én nem fogom ezt nyilvánosságra hozni. Anonim módon elmondhatom, hogy az egyik legfontosabb és leghomofóbabb kereszténydemokrata politikus meleg. Anonim módon elmondhatom. Ha majd ő kiáll vele és elmondja, vagy ha majd lebukik, mint Szájer József, akkor mindenki más is tudni fogja. Addig csak én mondom neked, anomim módon.

– mondja. A negyedik Orbán-kormányban egyébként két KDNP-s miniszter van. A beszélgetésben ez a rész 27 perc környékén kezdődik, de a második fél óra szinte kizárólag erről szól.

The post Márki-Zay Péter melegnek nevezett egy kereszténydemokrata kormánytagot, és szerinte még a barátja nevét is ismeri first appeared on 24.hu.

Related posts

Testi kényszert és bilincset is alkalmazniuk kellett már az iskolaőröknek

MOCOHU

Vécépapírnyomot húzott maga után az óvodai betörő, s ez lett a veszte

MOCOHU

Június elején nyitnak a Cinema City mozijai

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This