6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bdpst groupBelföldGazdaságMAGYARORSZÁGmarbellaorbán ráhelorbán viktorspanyolországtiborcz istvántiborcz-tanya

Tiborcz István átmenetileg költözött csak Marbellára Orbán Ráhellel

Bár sajtóhírek szerint Orbán Ráhel legidősebb gyermekét már be is íratták egy nemzetközi magániskolába, a Magyar Hangnak most Tiborcz István azt mondta, a marbellai költözés csak átmeneti, mindenképpen Magyarországon képzelik majd el a jövőjüket.

Orbán Viktor veje határozottan cáfolta, hogy felszámolnák üzleti érdekeltségeiket idehaza. Hogy megelőzze a találgatásokat, elárulta, a Csabdi külterületén található Tiborcz-tanyaként ismert ingatlant is csak azért adta el, mert a birtok túl messze van Budapesttől.

Azt mondta. további üzleti lehetőségeken dolgozik Magyarországon és külföldön is. Alapvetően két ok miatt döntöttek úgy, hogy Marbellába költöznek.

Egyrészt adódott néhány üzleti lehetőség, amelyekkel élni akartam, emiatt igen sok időt kell Spanyolországban töltenem. Azt viszont nem akartam, hogy keveset találkozzak a gyerekekkel. Másrészt a kislányom ötéves, az utolsó évben az iskola előtt jó lehetőségnek tűnt, hogy angolul és spanyolul tanuljon ő és a testvérei is.

A Tiborcz István érdekeltségébe tartozó cég, a BDPST Group már korábban jelezte, a spanyol Los Alcazares településen megnyitott 84 szobás hotel csak az első lépés, további szálloda vásárlások vannak folyamatban Spanyolország területén.

A HVG erről az első lépésről írta meg, hogy ott is feltűnt a marbellai szál. A hotel korábban egy bizonyos Juan Antonio Rocáé volt, akit Marbella várostervezési menedzsereként sikkasztásért, pénzmosásért, vesztegetésért ítéltek el. Elkobozták a vagyonát, a szálloda az államhoz került. Sokáig nem tudták eladni, így amikor a BDPST megjelent, a polgármester örömében azonnal megígérte, részben közpénzből felújíttatja a hotel környékét.

The post Tiborcz István átmenetileg költözött csak Marbellára Orbán Ráhellel first appeared on 24.hu.

Related posts

Munkagép vágott át egy gázvezetéket Diósgyőrben

MO.CO.HU

Karácsony Gergely kérte, mégsem lép vissza az MSZP-Párbeszéd jelöltje Debrecenben

MO.CO.HU

Ezek a legszegényebb magyarországi járások

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This