9.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldegyenes beszédelőválasztáselőválasztás 2021karácsony gergelyMAGYARORSZÁGmárki-zay péter

Márki-Zay Péter: Karácsony bejelentésén én is ott leszek holnap

A kormányváltásért minden áldozatra képes vagyok, de mindent kielemezve arra jutottak, hogy ha ő visszalép, azzal Dobrev Klárát segítették volna, aki nem tudta volna megnyerni Orbán Viktorral szemben a választást, mondta el Márki-Zay Péter az Atv Egyenes Beszéd című műsorában, majd Karácsony Gergelyt idézve hozzátette:

Megérkezett a villamos.

Márki-Zay folyamatosan megbízható adatoknak nevezte azokat a felméréseket, amelyek szerint ő nyerne a második fordulóban jobban, ha Karácsony visszalépne, és megvásárolt kutatásoknak nevezte azokat, amelyek szerint ez fordítva történne.

Márki-Zay Péter elmondta, hogy nagyon büszke Dobrev Klára eredményére, és arra, hogy Magyarország nyitott a női politikusokra. Szerinte Orbán Viktor egy többszáz millió forintos kampányt épített fel arra, hogy a magyarok reflexből elutasítják Gyurcsány Ferencet. Szerinte ezért Dobrev Klára, minden kiválósága ellenére, a lottóötös Orbán Viktor számára.

Egyetlen dolog változott, nem rántottam félre a kormányt.

– mondta el Márki-Zay Péter arra, hogy korábban azt mondta, ha Karácsony Gergely nem hajlandó visszalépni, ő félre fogja rántani a kormányt. Azt is elmondta, hogy szerinte már nem neki kellett félrerántania a kormányt.

Végül elmondta, hogy ő is ott lesz azon a bejelentésen, amelyen Karácsony Gergely valószínűleg bejelenti a visszalépését.

(Cikkünk folyamatosan frissül)

The post Márki-Zay Péter: Karácsony bejelentésén én is ott leszek holnap first appeared on 24.hu.

Related posts

Videók: vízeséssé változtak a New York-i metróállomások

MOCOHU

Leálltak a lélegeztetőgépek, meghaltak a rokonok, fegyverrel támadtak az kórházra

MOCOHU

Bő másfél év után életjelet adott a vuhani járvány első napjait dokumentáló kínai blogger

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This