12.3 C
Budapest
April 28, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
007daniel craigfilmtvhírességek sétányahollywoodjames bondKultúraMAGYARORSZÁGnincs idő meghalniwalk of fame

Méltó búcsú James Bondtól: Daniel Craig csillagot kapott a Hírességek Sétányán

Daniel Craig utoljára játszotta el James Bond szerepét a nemrég kijött Nincs idő meghalni című filmben, és hogy a búcsú még szebb legyen, Craig most csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán. Ráadásul a Hollywood Boulevard 7007 szám előtt kapott helyet a csillag, kikacsintással a 007-esre. A ceremónián filmbeli partnere, a Bond-gonoszt játszó Rami Malek méltatta Craiget.

Craig 2006 óta játszotta James Bond karakterét. A Nincs idő meghalni kedvező kritikákkal múlt héten nyitott az európai mozikban (hazánkban szeptember 30-án) és több ázsiai piacon is, és a box office adatok is kedvezőek: ez a Bond-film nyitott legerősebben a franchise történetében, ami igazán kijárt a filmnek az után, hogy a koronavírus-járvány miatt többször is el kellett halasztani a bemutatóját. Az Egyesült Államokban és Kanadában viszont csak holnap lesz a premier, így a bevételi számok még jócskán nőni fognak.

Az egykori Bondok közül Pierce Brosnannek, David Nivennek és Barry Nelsonnak is van csillaga a Hírességek Sétányán, érdekesség, hogy Sean Connerynek viszont nincsen – ő viszont cserébe lovag, Sir annak ellenére is, hogy a Nincs idő meghalni rendezője nemrég azt nyilatkozta, az általa játszott Bond gyakorlatilag erőszaktevő volt. Egyébként ezek a csillagok nem csak üres elismerések: aki csillagot kap, az vállalja, hogy ötvenezer dollárt fizet a sétányt fenntartó szervezetnek a csillag elkészítésére és kiállítására, valamint a teljes sétány fenntartására.

The post Méltó búcsú James Bondtól: Daniel Craig csillagot kapott a Hírességek Sétányán first appeared on 24.hu.

Related posts

Kulcsár Edina szerint az alaptörvény módosítása nem csak az egynemű párokat bünteti, hanem a gyerekeket is

MOCOHU

Fokozottan védett barnamedve bőrével kereskedett egy budapesti és két sümegi férfi

MOCOHU

Yvonne Dederick lányának új klipje elég beteg lett

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This