6.3 C
Budapest
April 17, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldelőválasztáselőválasztás 2021karácsony gergelyMAGYARORSZÁGmárki-zay pétertóth csabavisszalépés

Márki-Zay: a választók nem fognak hinni egy olyan emberben, aki Tóth Csabával együtt vezette Zuglót

Vannak nagy számban emberek, akik eddig a Fideszre szavaztak, de ha én leszek a közös miniszterelnök-jelölt, akkor az összefogásra fognak

– többek között ezt mondta MárkiZay Péter az ATV Fórumában, ahol a mögöttünk hagyott kaotikus napokat értékelte.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje ismét elmondta a már szerdán emlegetett frázisát, miszerint közvélemény-kutatások formájában megérkezett Karácsony Gergely villamosa, és ehhez kapcsolódóan elmondta azt is, hogy a Publicus felmérései nem függetlenek, mivel azokat Karácsony és az MSZP rendeli meg, ellenben a Medián kutatásával, amire bátran lehet támaszkodni.

Márki-Zay néhány kulisszatitkot is elárult a szerdai eseményekről. Elmondása szerint abban állapodtak meg Karácsonnyal, hogy szerda este hatkor tárgyalnak, ott hoznak közösen döntést, amit majd csütörtök délelőtt bejelentenek. Ezt a megállapodást szegte meg Karácsony Gergely, amikor szerda délután sajtótájékozatatót tartott.

Ellenfeléről azt mondta, továbbra is szimpatikus a személye, a választók ugyanakkor nem fogják elhinni, hogy hitelessen elszámoltatna egy olyan ember, aki

Tóth Csabával együtt vezette Zuglót.

Márki-Zay szerint nem hiúsági, hanem stratégiai és nemzetpolitikai kérdéssel állnak szemben, és most az a legfontosabb, hogy legyőzzék először Dobrev Klárát, aztán meg Orbán Viktort. A hódmezővásárhelyi polgármester egyébként beszélt Dobrev Klárával, de nem jutottak túl sokra, mert a DK jelöltje továbbra is biztos benne, hogy ő lehet az egyetlen olyan kihívó, akinek valódi esélye van Orbán Viktorral szemben.

The post Márki-Zay: a választók nem fognak hinni egy olyan emberben, aki Tóth Csabával együtt vezette Zuglót first appeared on 24.hu.

Related posts

Meghalt egy grúz operatőr, akit homofób tüntetők vertek meg

MOCOHU

Nem az Elk*rtuk az első magyar film, ami elkötelezetten politizál

MOCOHU

Ellenáll a bontásnak az erdőbe lógó budai Csipak-villa

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This