18.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
benjamin fosterbírságesküvőMAGYARORSZÁGmentőexpedícióparti őrségperry phillipsSzórakozásvészjelzésvészjelző rakéta

Vészjelzéssel ünnepelték a nászt, költséges expedíciót indítottak a keresésükre fölöslegesen

A 31 éves Perry Phillips és a 33 éves Benjamin Foster 2020 június 6-án egy barátjuk óceánparti esküvőjén voltak, amikor úgy döntöttek, meglepik a násznépet, és csónakba szálltak, hogy a vízből három vészjelző rakétát is kilőjenek az esemény tiszteletére.

A bulisnak tűnő ötlet azonban váratlan fordulatot vett:

a rakéták kilövését a lagzi vendégei ugyanis komolyan vették – ahogy a bejelentésük alapján a hatóságok is –, és helikopterekkel megtámogatott keresőexpedíciót indítottak, aminek a költségei végül több mint 100 ezer dollárra, azaz mai árfolyamon majdnem 31 millió forintra rúgtak.

Az ötlet először annyira jónak tűnt a két férfi szemében, hogy mindketten élőben közvetítették a kilövéseket, azonban a szövetségi ügyészség egészen másképp értékelte az esküvőn történeteket. Phillipset és Fostert beperelte a szövetségi kormány, mert „tudatosan és szándékosan hamis vészjelzést közöltek a parti őrséggel”.

Az ügy lezárásaként fejenként 5 ezer dollár (1,5 millió forint) megfizetésére kötelezték őket – amit a New York Post beszámolója alapján kedden el is fogadott a két renitens esküvői vendég.

The post Vészjelzéssel ünnepelték a nászt, költséges expedíciót indítottak a keresésükre fölöslegesen first appeared on 24.hu.

Related posts

Salma Hayek alig akarta magával vinni a lányát a filmbemutatójára, mert rettegett a véleményétől

MO.CO.HU

„Ma még nem trendi a tanulás a csörögi cigánysoron, de ez a célunk”

MO.CO.HU

Autóbalesetben meghalt egy 51 éves férfi Fótnál

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This