9.8 C
Budapest
April 25, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldellenzéki előválasztáselőválasztáselőválasztás 2021karácsony gergelyMAGYARORSZÁGminiszterelnök-jelölti vita

Karácsony Gergely a második forduló előtt még újra vitázna

Csütörtökön is megtartotta napindító bejelentkezését Karácsony Gergely főpolgármester, miniszterelnök-jelölt. A Facebookra feltöltött videó elején arról beszélt, sajnálja, hogy az utóbbi napokban eltolódtak a hangsúlyok, és nem arról beszéltünk, hogy melyik jelölt miként tenné jobbá az országot, pedig a politikának leginkább erről kellene szólnia.

A főpolgármester emlékeztetett, hogy az előválasztás második fordulója – amelyen eldőlt, hogy mind a három bejutott jelölt el fog indulni –vasárnap veszi kezdetét, és kitért arra, üdvösnek tartaná, ha még a szavazás megkezdése előtt újabb vitát tartanának a jelöltek.

A sorban harmadik miniszterelnök-jelölti vitát október 13-ra tűzte ki az RTL Klub, Karácsony azonban még ezt megelőzően, szombaton is tartana egy vitát Dobrev Klárával és MárkiZay Péterrel.

Karácsony elmondta, az elmúlt napokat a háta mögött hagyva örülne, ha tartalmi kampány indulna, és a jelölttársaival együtt elmondhatná, hogy mit kínál Magyarországnak, és ne a közvélemény-kutatások képezzék a mérleg nyelvét.

Szeretném újraegyesíteni az országot, szeretném lezárni a polgárháború időszakát és felszámolni azokat a társadalmi igazságtalanságokat, amik nyomasztanak minket

– mondta Karácsony.

A bejegyzésben arról nem ejtett szót, hogy szombaton hol és milyen keretek között képzelné el a miniszterelnök-jelölti vitát, mint mondta, neki bármi megfelel.

The post Karácsony Gergely a második forduló előtt még újra vitázna first appeared on 24.hu.

Related posts

Igazi gepárdnak hitték, de kiderült, hogy csak egy cuki plüssállat

MOCOHU

Karácsony a miniszternek: Nem asszisztálok ingatlanpanamán nyerészkedő oligarcháknak

MOCOHU

Letartóztatták Alyssa Milanót, mert a Fehér Ház előtt tüntetett

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This