18.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
átokboszorkánycsalásjósnőMAGYARORSZÁGmediumSzórakozás

Csalással vádolja a jósnőt, mert nem vette le a házasságára kimondott boszorkányátkot

Egy kaliforniai férfi 25 ezer dolláros, azaz nagyjából nyolcmillió forintos kártérítést követel egy médiumként dolgozó nőtől, mert ígérete ellenére nem tette boldoggá a házasságát. A Sophia Adams nevű jósnő ugyanis azt ígérte, hogy 5100 dollárért cserébe megszünteti a férfira kimondott boszorkányátkot – írta a helyi sajtó.

Mauro Restrepo még szeptember közepén kereste fel a jósnőt, akire az interneten keresve talált rá. A nő az oldalán PhD végzettséggel rendelkező életvezetési tanácsadónak, valamint szerelemre specializálódott médiumként jellemezte magát, és az ellen tett vád szerint a férfi ezek alapján azt gondolta, hogy egy igazi profival van dolga.

A jósnő egy tarot kártya olvasás után közölte vele, hogy volt barátnője felbérelt egy boszorkányt, hogy átkozza meg a házasságát, és az tönkre fogja tenni a házasságát, családját és őt magát is. De volt megoldási javaslata. Közölte, hogy ő el tudja távolítani az átkot, megfelelő pénzért cserébe.

A férfi ezer dolláros előleget adott neki, de házassága ettől semmit sem javult, ő pedig álmatlanságtól és szorongástól szenvedett, mert az átkot nem szüntette megs. Ezért végül úgy döntött, hogy csalás vádjával beperli a nőt, valamint annak férjét, lányát és főbérlőjét, akik szerinte mind tudtak arról, hogy a médium valójában csak egy csaló, de nem állították meg.

The post Csalással vádolja a jósnőt, mert nem vette le a házasságára kimondott boszorkányátkot first appeared on 24.hu.

Related posts

Billie Eilish már rekordot döntött a még meg sem jelent albumával

MO.CO.HU

Erzsébet királynő Twitter-oldalára kiposztoltak egy „köszit”, majd gyorsan törölték

MO.CO.HU

Ki vezesse Európát Merkel után?

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This