5.8 C
Budapest
April 17, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
bostoneladó házez pörögházingatlaningatlanpiackertvároskiégettMAGYARORSZÁGSzórakozás

Annyira megőrült az amerikai ingatlanpiac, hogy 400 ezer dollárt kérnek egy kiégett házért

Súlyosan sérült ház jutányos áron eladó! Mármint a jelen piaci helyzethez mérten jutányos áron. A Boston Melrose nevű kertvárosában fekvő háromszobás, másfél fürdőszobás, 173 négyzetméteres, augusztusban teljesen kiégett ingatlanért 399 ezer dollárt, vagyis valamivel több, mint 123 millió forintot kér a tulajdonosa – írja az ABC News.

Az oltáskor a tűzoltóknak ki kellett szedniük a belső falak és a mennyezet egy részét, vagyis az új tulajdonosnak valószínűleg egyszerűbb lesz lebontatni a kiégett épületet, és egy újat felhúzatni a helyére, mit a jelenlegit felújíttatni.

Bár az ingatlanpiaci szakértők is megdöbbentőnek találják a hirdetést, nem kételkednek benne, hogy a kiégett ház hamarosan gazdára talál majd. Augusztusban, Boston egyik hasonló, Jamaica Plain nevű kertvárosában egy 380 négyzetméteres házat 500 ezer dollárért (153 millió forintért) hirdettek meg, de az egymással versengő vevőjelöltek végül 580 ezer dollárig (közel 180 millió forintig) srófolták fel a vételárat.

Mint korábban írtuk, az amerikai ingatlanpiaci helyzet sokakat késztet meggondolatlan lépésekre. Egy pár például gyorsan rávetette egy barátinak tűnő ajánlatra, így csak utólag tudták meg, hogy azt a házat vették meg, melyben Az ördögűző című filmet ihlető, valós események lezajlottak.

Kapcsolódó
Halálra rémült a pár, amikor megtudták, milyen házat vettek

Hiába keresték, nincs kibúvó a szerződés alól.

The post Annyira megőrült az amerikai ingatlanpiac, hogy 400 ezer dollárt kérnek egy kiégett házért first appeared on 24.hu.

Related posts

A kassai Kerekes Péter filmjét jelöli Szlovákia az Oscarra

MOCOHU

Elkezdődött a pedagógusok soron kívüli oltása

MOCOHU

A Menedékváros lakói és dolgozói már megkapták a harmadik oltást

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This