18.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
cosplayegyesült államokÉlet-StílusemberölésMAGYARORSZÁGtitok

Véletlenül megölte barátját egy TikTok-sztár, amikor képregénybeli gonoszt játszott

Emberölés vádjával indítottak eljárást egy több mint másfélmillió követővel rendelkező TikTok-felhasználó ellen, aki részegen véletlenül agyonlőtte barátját, miközben egy képregénybeli gonosz szerepét játszotta – írta a Vice. Az amerikai magazin cikke szerint a TikTokon Yandere.freak néven ismert Mary Anne Oliver-Snow cosplay videókat szokott posztolni.

A rendőrség jelentés szerint a nő a texasi Houston városában iszogatott barátaival, amikor előszedett egy lőfegyvert, amit a volt barátja hagyott nála. A nő a rendőröknek elmondta, hogy teljesen biztos volt benne, hogy a fegyverben nincsen egyetlen töltény sem, közölve, hogy már korábban is „játszadozott vele”.

Szemtanúk elmondása szerint az áldozat odament hozzá, és röhögcsélve mondta neki, hogy „óóó, lőjj le”, amire Oliver-Snow közölte, hogy „ó, oké”, majd a fegyver elsült a kezében. A társaság egyik tagja ekkor elvette a fegyvert a sokkos állapotba került nő kezéből, majd azonnal értesítették az esetről a rendőrséget. Az áldozatot kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

Oliver-Snow egy húszezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vád ellen, és a Vice cikke szerint a januárban történt eset óta is rendszeresen tölt fel TikTok-oldalára cosplayes videókat, köztük olyanokat, amelyekben sok a vér, kiakasztva ezzel a cosplayes közösséget, akik azt szeretnék, ha eltűnne a köreikből.

The post Véletlenül megölte barátját egy TikTok-sztár, amikor képregénybeli gonoszt játszott first appeared on 24.hu.

Related posts

„Egyértelmű túszcsere” keretében szabadult kínai fogságából a kanadai-magyar Michael Kovrig

MO.CO.HU

Izraeli kórházat bénítottak meg a hackerek

MO.CO.HU

Színes homokból készített csodákat egy amerikai művész

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This