11.7 C
Budapest
April 23, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
árverésez pörögházingatlanlegdrágábbMAGYARORSZÁGSzórakozásusavideóvilla

Senki sem akarja kifizetni Amerika legdrágább lakóházát

Senki sem akart félmilliárd dollárt (kb. 155 milliárd forintot) fizetni az Egyesült Államok legdrágább lakóingatlanjáért, de még a jelentősen leszállított, 350 millió dolláros (közel 109 milliárd forintos) ár sem vonzotta vevőjelölteket, az ingatlan ezért hatósági kezelésbe kerül – írja az Independent című brit lap.

A The One összesen 9755 négyzetméter alapterületű, 21 hálószobája és 42 fürdőszobája van, a legnagyobb hálószobája 511 négyzetméteres. Az ingatlanban van egy 30 férőhelyes mozi, bowlingpálya, teniszpálya, és öt úszómedence, melyek közül a legnagyobb közel 372 négyzetméteres. A házban van még többek között egy hatalmas könyvtár, egy komplett nightclub, és egy 10 ezer palack befogadására alkalmas borospince is.

 

View this post on Instagram

 

Thevibe (@nileniami) által megosztott bejegyzés

Az ingatlan azonban befejezetlen, és távolról sem tehermentes. A bírósági dokumentumok szerint Nile Niami ingatlanfejlesztő legalább 110 millió dollár adósságot halmozott fel, melyben adótartozás, és egyéb kintlévőségek is vannak.

A helyzet rendezésével megbízott Theodore Lanes azt mondja, az ügy meglehetősen bonyolult, nagyon hosszú a rendbe hozandó dolgok listája. A legfontosabb, hogy a házat minél előbb lakhatóvá tegyék, és beszerezzenek minden szükséges engedélyt.

The post Senki sem akarja kifizetni Amerika legdrágább lakóházát first appeared on 24.hu.

Related posts

Hogy kerülhetett ennyi rohadt levél egy salátába?

MOCOHU

Szijjártó a friss luxusrepülőzésről: Nem okoz semmiféle izgalmat. Ez egy munkavégzés-technikai kérdés

MOCOHU

Egy rejtett bolygó nyomára bukkanhattak a Naprendszerben

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This