6.3 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
dobrev kláraellenzékellenzéki előválasztásellenzéki előválasztás 2021előválasztásinsta24jakab péterkarácsony gergelyKözéletMAGYARORSZÁGmárki-zay péter

Budapesten is kialakult a végeredmény: győzött Kunhalmi, és a Jobbiknak is lesz egy körzete

A XVII. kerületben a jobbikos Szilágyi György 5132 szavazatot szerezve győzött, így ő lesz a párt egyetlen fővárosi jelöltje, miután felülmúlta az MSZP-s Lukoczki Károlyt, akire 3098-an szavaztak.

A XVIII. kerületben a jelenlegi képviselő, az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes indul újra, miután 6295 voksot szerzett, és ezzel megelőzte a DK-s Ferencz Istvánt (2872 szavazat).

A 16-os választókerületben, amely Kispestet és Pesterzsébetet foglalja magában, szintén a jelenlegi MSZP-s képviselő, Hiller István újrázhat, 6935 szavazatot szerzett, ellenfele az ÚVNP által indított Vidákovics László volt.

Ezzel teljessé vált a budapesti eredménylista is:

a 18 választókerületből ötben a Momentum, négyben-négyben a DK és az MSZP, háromban a Párbeszéd, egyben-egyben a Jobbik és az LMP adja a közös ellenzéki jelöltet.

Made with Flourish

The post Budapesten is kialakult a végeredmény: győzött Kunhalmi, és a Jobbiknak is lesz egy körzete first appeared on 24.hu.

Related posts

Szakértő: most nem nyitni kéne, hanem két hétre lezárni

MOCOHU

Káoszidőmérő után Hülkenberg rajtol Verstappen mellől a Kanadai Nagydíjon

MOCOHU

Bagettből és zsömléből készít lámpákat egy japán művész

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This