6.7 C
Budapest
April 18, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldelőválasztáselőválasztás 2021fekete-győr andrásMAGYARORSZÁGmomentum

Fekete-Győr András: Az én eredményem az pocsék, ez egy egyértelmű kudarc

Az én eredményem az pocsék, az egy egyértelmű kudarc miniszterelnök-jelöltként.

– mondta Fekete-Győr András a Partizánban az előválasztás eredményét értékelve.

Azt is elmondta, hogy hetek óta, vagy egy-két hónapja sejti már, hogy Márki-Zay Péter lesz a harmadik helyezett.

Még friss az élmény, most kell majd megcsinálni az elemzéseket. Mi egy tanulóközösség vagyunk, egy tanulópárt, ami nem szeretné elkövetni a régi hibákat.

– mondta, és szerinte neki a választók azt üzenték, hogy még tanulnia kell. Szerinte a miniszterelnöki viták túl későn jöttek, és már nem változtattak semmin, és voltak mélypontjai, mint a korábbi partizános interjú, ami nem a kormányzóképességet erőltette.

Fekete-Győr ismét elmondta, hogy az ő pozíciójáról majd a Momentum közössége dönt. Ő arra kapott felhatalmazást, hogy a pártot készítse fel a választásra és a kormányzásra.

A Momentum elnöke és miniszterelnök-jelöltje egyértelműen megpróbálta különválasztani a két szerepét. Szerinte a miniszterelnök-jelölti kampány következményeiről még most kell majd beszélni, a pártelnökiről pedig majd a választások után dönt a Momentum közössége.

Ez egy közösségi döntés kell, hogy legyen, mondta arra, hogy ki fog dönteni arról, hogy mi legyen a választás következménye.

Nem volt hajlandó arra válaszolni, kit választana Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely között. Szerinte a támogatottságuk megosztó a Momentumon belül is.

Azt mondta, nem fognak támogatni senkit, aki azt mondja, hogy nincs pénz a közoktatás fejlesztésére a következő négy évben. És fontos nekik a politikai kultúra megváltoztatása is. Szerinte ebben Márki-Zay Péter harsányabb volt, de Karácsony Gergely fontos lépést tett azzal, hogy kiállt Tóth Csaba mögül.

The post Fekete-Győr András: Az én eredményem az pocsék, ez egy egyértelmű kudarc first appeared on 24.hu.

Related posts

Madridi sikerével reflektorfénybe lépett a spanyol Trump

MOCOHU

Letöltendőt kértek a hat budapesti nőt megtámadó 16 éves táskakitépőre

MOCOHU

Újabb rekordot döntött az új fertőzöttek száma Nagy-Britanniában

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This