37.5 C
Budapest
May 23, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld előválasztás előválasztás 2021 fekete-győr andrás MAGYARORSZÁG momentum

Fekete-Győr András: Az én eredményem az pocsék, ez egy egyértelmű kudarc

Az én eredményem az pocsék, az egy egyértelmű kudarc miniszterelnök-jelöltként.

– mondta Fekete-Győr András a Partizánban az előválasztás eredményét értékelve.

Azt is elmondta, hogy hetek óta, vagy egy-két hónapja sejti már, hogy Márki-Zay Péter lesz a harmadik helyezett.

Még friss az élmény, most kell majd megcsinálni az elemzéseket. Mi egy tanulóközösség vagyunk, egy tanulópárt, ami nem szeretné elkövetni a régi hibákat.

– mondta, és szerinte neki a választók azt üzenték, hogy még tanulnia kell. Szerinte a miniszterelnöki viták túl későn jöttek, és már nem változtattak semmin, és voltak mélypontjai, mint a korábbi partizános interjú, ami nem a kormányzóképességet erőltette.

Fekete-Győr ismét elmondta, hogy az ő pozíciójáról majd a Momentum közössége dönt. Ő arra kapott felhatalmazást, hogy a pártot készítse fel a választásra és a kormányzásra.

A Momentum elnöke és miniszterelnök-jelöltje egyértelműen megpróbálta különválasztani a két szerepét. Szerinte a miniszterelnök-jelölti kampány következményeiről még most kell majd beszélni, a pártelnökiről pedig majd a választások után dönt a Momentum közössége.

Ez egy közösségi döntés kell, hogy legyen, mondta arra, hogy ki fog dönteni arról, hogy mi legyen a választás következménye.

Nem volt hajlandó arra válaszolni, kit választana Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely között. Szerinte a támogatottságuk megosztó a Momentumon belül is.

Azt mondta, nem fognak támogatni senkit, aki azt mondja, hogy nincs pénz a közoktatás fejlesztésére a következő négy évben. És fontos nekik a politikai kultúra megváltoztatása is. Szerinte ebben Márki-Zay Péter harsányabb volt, de Karácsony Gergely fontos lépést tett azzal, hogy kiállt Tóth Csaba mögül.

The post Fekete-Győr András: Az én eredményem az pocsék, ez egy egyértelmű kudarc first appeared on 24.hu.

Related posts

Csodával határos, hogy élve szedték ki a sofőrt ebből az oszlopnak csapódott autóból

MO.CO.HU

Polgár Tündének annyi cipője van, hogy fél órába telt bemutatni azokat

MO.CO.HU

Fehéroroszország fegyvereket vásárolt Oroszországtól

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status