18.3 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁGreisz andrásSzórakozásvasútvonat

Reisz András akkora vonatrajongó, hogy nevet ad mozdonyoknak és applikáción követi őket

Egy vasúttal kapcsolatos blokk kapott helyet a Tények Plusz műsorában szerda este, ebben Reisz Andrást, a TV2 időjárás-jelentőjét is faggatta a riporter. Reisz óriási vonatrajongó, és mint megtudtuk a videóból, többször kimegy vasútállomásokra, hogy simán csak nézze az érkező és távozó mozdonyokat.

Ez gyerekkori maradvány, ami életem végéig végig fog kísérni. Ez egy erős függőség a vasút iránt. Én napi szinten nyomon követem a vasút életét.

Az időjós applikáción keresztül is követ néhány vonatot, ezeket el is nevezte: többek közt Kiss, Flört, Bivaly, Szili és Annamari útját figyeli napközben a telefonján.

A legérdekesebb utazásom az volt, mikor a Keletiből a Nyugatiba mentem. A hölgy nem tudott ilyen jegyet adni nekem, mert nem létezik ilyen, nincs ilyen vonat. Megegyeztünk, hogy Debrecenbe kaptam jegyet, onnan jöttem vissza a Nyugatiba. Az egy hosszú út volt, de kíváncsi voltam a pályaszakaszra.

Az is kiderült a beszélgetésből, hogy sok mozdonyvezető már előre integet Rejsznek, ha meglátják a pályaudvarokon, sőt, volt, aki még a vezetőfülkébe is beengedte.

Egyébként néhány éve már mesélt a szenvedélyéről, akkor azt mondta,

nem bírja elviselni, ha egy babás család felszáll a vonatra, majd a gyerek sírni kezd, mert ettől nem tud hangfelvételt készíteni a vasúti zajokról.

The post Reisz András akkora vonatrajongó, hogy nevet ad mozdonyoknak és applikáción követi őket first appeared on 24.hu.

Related posts

Mérgeskígyó mászott ki az ausztrál család aldis salátájából

MO.CO.HU

Attól tartanak a gazdák, hogy hamarosan 500 forintért tankolhatnak a mezőgazdasági gépekbe

MO.CO.HU

Farm VIP: Oláh Gergő attól félt legjobban, hogy közel kell mennie egy pulykához

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This