37.5 C
Budapest
May 23, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
baleset Belföld halál kazincbarcika letartóztatás MAGYARORSZÁG rendőrség

Balesetnek álcázta apja halálát egy kazincbarcikai férfi

Letartóztattak egy kazincbarcikai férfit, aki a megalapozott gyanú szerint megölte apját, de balesetnek állította be a történteket – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n.

Az idén márciusban történt esetről azt írták, a rendőrséget a mentőszolgálat értesítette arról, hogy egy 68 éves férfi leesett egy társasház lépcsőjén, megsérült, majd a fia bevitte a lakásába. Az orvosi segítség kiérkezéskor már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Mivel a mentőszolgálat munkatársainak a baleset körülményeivel kapcsolatban kétségeik támadtak, rendőri intézkedést kértek.

A tájékoztatás szerint a lépcsőházban a járőr sem talált semmiféle vérgyanús szennyeződést, így tovább erősödött a gyanú, hogy a 68 éves férfi halála nem a fia által elmondott módon következett be.

A rendőrség emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított bűntetőeljárást. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény, a helyszíni szemle adatai és a további beszerzett információk alapján megalapozott gyanú merült fel arra, hogy a fia bántalmazta a sértettet.

A nyomozók a 37 éves férfit vasárnap emberölés gyanújával hallgatták ki, vallomást nem tett. Őrizetbe vették és kedden elrendelték letartóztatását

The post Balesetnek álcázta apja halálát egy kazincbarcikai férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Belgiumban újabb heves esőzések és áradás jöhet

MO.CO.HU

Akár 1,4 millió forint szja-t is visszakaphat egy nagyjából átlagosan kereső család

MO.CO.HU

1 millió eurós, magyar-lengyel program indul a jordániai kórházak segítésére

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status