4.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
BelföldMAGYARORSZÁGtiltott teljesítményfokozó

Pont akkor injekciózta be ügyfelének a teljesítményfokozót, amikor lecsaptak rá a rendőrök

Teljesítményfokozó szerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Osztály egy 37 éves nyíregyházi férfival szemben.

K. Zs.-t pár nappal ezelőtt egy nyíregyházi társasház garázsában érték tetten, miközben ismeretlen összetételű teljesítményfokozó szert injekciózott egy férfi szervezetébe  pénzért. A rendőrök a garázsban, valamint a férfi lakóhelyén is nagy mennyiségben találtak, és foglaltak le különböző fajtájú gyógyszeripari teljesítményfokozó szereket, valamint nagy kiszerelésben tárolt eddig ismeretlen összetételű folyadékokat és porokat, amelyek a férfi által előállított teljesítményfokozó szerek alapanyagai lehettek.

A rendőrök több száz fiolát, injekciós tűt és fecskendőt is lefoglaltak. A nyomozás adatai szerint a férfi rendszeresen adott át az ügyfeleinek tiltott teljesítményfokozó szernek minősülő anyagokat. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a férfit előállították, és teljesítményfokozó szerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett, a szakértő bevonásával folyamatban lévő büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

The post Pont akkor injekciózta be ügyfelének a teljesítményfokozót, amikor lecsaptak rá a rendőrök first appeared on 24.hu.

Related posts

Börtönbe vonul a férfi, aki segített a feleségének eljátszani a halálát

MOCOHU

Őrült végjátékot ígér a kézivébé egyik középdöntős csoportja

MOCOHU

Öt év alatt három ikerpárnak adott életet egy amerikai nő

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This