37.5 C
Budapest
May 24, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld MAGYARORSZÁG tiltott teljesítményfokozó

Pont akkor injekciózta be ügyfelének a teljesítményfokozót, amikor lecsaptak rá a rendőrök

Teljesítményfokozó szerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Osztály egy 37 éves nyíregyházi férfival szemben.

K. Zs.-t pár nappal ezelőtt egy nyíregyházi társasház garázsában érték tetten, miközben ismeretlen összetételű teljesítményfokozó szert injekciózott egy férfi szervezetébe  pénzért. A rendőrök a garázsban, valamint a férfi lakóhelyén is nagy mennyiségben találtak, és foglaltak le különböző fajtájú gyógyszeripari teljesítményfokozó szereket, valamint nagy kiszerelésben tárolt eddig ismeretlen összetételű folyadékokat és porokat, amelyek a férfi által előállított teljesítményfokozó szerek alapanyagai lehettek.

A rendőrök több száz fiolát, injekciós tűt és fecskendőt is lefoglaltak. A nyomozás adatai szerint a férfi rendszeresen adott át az ügyfeleinek tiltott teljesítményfokozó szernek minősülő anyagokat. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a férfit előállították, és teljesítményfokozó szerrel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított beismerő vallomást tett, a szakértő bevonásával folyamatban lévő büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet.

The post Pont akkor injekciózta be ügyfelének a teljesítményfokozót, amikor lecsaptak rá a rendőrök first appeared on 24.hu.

Related posts

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

MO.CO.HU

Djokovic az ezredik győzelmével jutott tizenkettedszer döntőbe Rómában

MO.CO.HU

Hal a tortán: Bódi Csabi öklendezni kezdett, miután megkóstolta Völgyi Zsuzsi ételét

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status