37.5 C
Budapest
May 23, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld előválasztás fidesz MAGYARORSZÁG polgármester szavazás

A fideszes polgármester azért akart előválasztani, hogyha kormányváltás lesz, olyan miniszterelnök jöjjön, aki el tud egy országot vezetni

Eged István, Pétervására fideszes polgármestere a Telex riportjában mondta el, hogy miért szeretett volna szavazni az előválasztáson. Ez azért érdekes, mert a fideszes politikusok jellemzően színjátékként, bohózatként beszélnek az előválasztásról, ehhez képest a polgármester nagyon is komolyan veszi azt.

Kisváros vagyunk. Pontosan tudom, kik szavaznak ellenünk, azt is tudom, kik jelentek itt meg. (…) Én szívesen leadtam volna a szavazatomat, a mellé járó nyilatkozatot viszont nem írtam alá, mert nem értettem vele egyet, ezért nem is szavaztam.

Mondandóját így folytatja Eged:

Úgy gondoltam, ha egy ellenzéki miniszterelnök-jelölt fogja megnyerni a választást, ami előfordulhat, akkor abból a hat jelöltből lesz olyan, aki talán képes vezetni az országot. És lesz olyan, aki teljesen alkalmatlan. Több ilyen van. Ha már itt esetleg választani kell, és az ellenzék fog nyerni, akkor mindenképp olyan miniszterelnökre van szükség, akinek valamilyen képessége van az ország vezetésére.

The post A fideszes polgármester azért akart előválasztani, hogyha kormányváltás lesz, olyan miniszterelnök jöjjön, aki el tud egy országot vezetni first appeared on 24.hu.

Related posts

Indul a Pfizer-gyerekvakcina engedélyeztetése

MO.CO.HU

Öt férfi halt meg Abonynál, megrázó fotók a tragédiáról

MO.CO.HU

Majkát kiengedték a kórházból, de még mindig pozitív a tesztje

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status