37.5 C
Budapest
May 24, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld bűnügy MAGYARORSZÁG posta súlyos testi sértés szeged

Arcon rúgtak egy nőt a szegedi postán, mert előre furakodott

Vádat emelt a Szegedi Járási Ügyészség azzal a férfival és nővel szemben, akik tavaly április elején egy összeverekedtek az egyik szegedi postán. A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi egy belvárosi postahivatal bejáratánál várakozott az élettársával. A járványügyi intézkedések miatt egyszerre csak négy ügyfél tartózkodhatott az ügyféltérben.

Ekkor egy nő beelőzte a sort,majd beállt az egyik ablakhoz. Már kifelé jött az ügyintézés után, mikor a férfi elkezdett fotókat készíteni róla a telefonjával, ezért a nő az arcába köpött.

A férfi erre lábon rúgta a nőt, aki válaszul kétszer arcon ütötte a férfit, majd köztük kölcsönös lökdösődés és dulakodás alakult ki. A nő egy kukafedelet is a férfihoz vágott. A férfi élettársa megpróbálta megakadályozni a verekedést, de nem járt sikerrel, és ő és a másik nő is földre került. A férfi ekkor az arcon rúgta a földön lévő nőt, aki nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A balhénak a biztonsági személyzet közbelépése vetett véget.

Vádiratában a járási ügyészség a férfit súlyos testi sértéssel, míg a nőt garázdasággal vádolja. A férfi élettársával szemben garázdaság miatt indult eljárást az ügyészség megszüntette.

The post Arcon rúgtak egy nőt a szegedi postán, mert előre furakodott first appeared on 24.hu.

Related posts

Akadozik a képküldés a Messengerben

MO.CO.HU

Tilos technóra spinningelni Szöulban a járványügyi szigorítások miatt

MO.CO.HU

Majka: Álszentség elvárni egy ismert embertől, hogy puritán legyen, főleg, ha az egészségéről van szó

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status