37.5 C
Budapest
May 26, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
égő kuka feldarabolt forth worth holttestek kuka MAGYARORSZÁG Nagyvilág texas

Égő kuka miatt hívták a rendőröket, de valami egészen hátborzongatót találtak

A texasi Fort Worth rendőreihez helyi idő szerint szerda hajnalban egy viszonylag szokásosnak számító segélyhívás futott be egy Bonnie Drive-on található bolt előtt égő kukáról, de a lángok oltása közben azt vették észre, hogy három megcsonkolt és összeégett test van a kukában – közölte az NBC News.

A rendőröknek egyelőre csak az egyik áldozatot sikerült beazonosítaniuk, a másik kettőről csak annyit tudtak közölni, hogy egy gyerek és egy kamaszlány vagy egy felnőtt nő holttestéről van szó. A harmadik holttest a hatóságok szerint a 42 éves David Luerasé.

A rendőrség szerint a holttestek súlyosan „megégtek és erősen feldarabolódtak, és vannak olyan testrészek, amelyeket nem tudtak azonosítani” – ami gondot okoz a másik két holttest azonosításában.

Az austini Fox 7 honlapja azt írja, hogy David Lueras, a beazonosított áldozatnak állítólag többszörösen büntetett előéletű volt: többi között kábítószer-birtoklással, lopással és csalással is megvádolták már.

Egyelőre nem világos, hogy mikor és hol történt a hármas gyilkosság, illetve hogy az áldozatok milyen kapcsolatban állnak egymással.

Két tucat ember volt itt kint, és autók voltak az egész utcán, és az emberek vegyvédelmi ruhában másztak be a kukába, és kölcsönkértek egy létrát, hogy bejussanak oda, és a tűzoltó segített nekik

– emlékezett vissza Andrew De Jong, aki a közelben dolgozik.

A rendőrség egyelőre nem adott ki semmiféle személyleírást a gyanúsítottról, és azt sem közölték, szerintük hány elkövető lehetett.

The post Égő kuka miatt hívták a rendőröket, de valami egészen hátborzongatót találtak first appeared on 24.hu.

Related posts

A Facebook cáfolja, hogy korlátozta volna Varga Judit elérését

MO.CO.HU

A Keresztanyu is keblére öleli az elcsépelt rendőrviccek örökségét

MO.CO.HU

Észak-Korea hajlandó tárgyalni, ha Dél-Korea tiszteletet tanúsít

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status