12.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
detroiteminemétteremloose yourselfMAGYARORSZÁGmom's spaghettispagettiSzórakozás

Jövő héten nyit Eminem étterme, spagettizni máshol semmi értelme

Az izgalmas és kissé bizarr hírt – hogy Eminem saját, mémmé váló szövege után szabadon éttermet nyit Mom’s Spaghetti néven Detroitban, azaz a városban, ahol felnőtt – egy helyi tévécsatornán futó reklámban jelentették be a múlt héten.

A 30 másodperces reklámfilmben – melyről a LADBible is beszámolt – Eminem, valódi nevén Marshall Mathers egy eredetileg kínai kaja tárolására használt dobozzal a kezében látható, amin az étterem logója egy villával átszúrt szív van.

A reklám megmutat néhányat azokból a finomságokból is, amiket a hely étlapján kínálnak majd a szeptember 29-i megnyitó után. Az étteremben nem csak olyan az Egyesült Államokban tradícionálisnak számító ételeket lehet majd enni, mint a húsgolyós spagetti, hanem olyan furcsa összeállításokat is, mint a spagettis szendvics.

 

Aki nem tudná, miért szokás ezt az ételt Eminemhez kötni, annak álljon itt a 2002-es 8 Mile, azaz 8 mérföld című film főcímzenéjének, a Loose Yourselfnek a klipje, amiben a rapper így fogalmaz:

A tenyerei izzadnak, a térdei gyengék, a karjai nehezek,
Már hányás van a pulóverén, anya spagettije.

A hírek szerint az étterem a Union Joints étteremcsoporttal való együttműködés része. A cég korábban már dolgozott együtt a rapperrel: más helyszíneken, időszakos, azaz pop-up jelleggel nyitottak már éttermeket ugyanezzel a névvel, és még a detroiti egészségügyi dolgozóknak is küldtek spagettiszállítmányt a koronavírus-járvány elején.

The post Jövő héten nyit Eminem étterme, spagettizni máshol semmi értelme first appeared on 24.hu.

Related posts

Online óra közben halt meg az 52 éves tanárnő

MOCOHU

Magyarok vizsgálják Pekingben a kínai vakcinát

MOCOHU

Pharrell Williams arcápolási rutinját nézve ismét rádöbbentünk, hogy képtelen az öregedésre

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This