37.5 C
Budapest
May 24, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
ana navarro kamala harris koronavírus MAGYARORSZÁG pcr-teszt sunny hostin Szórakozás the view

Élő adásban küldték ki a műsorvezetőket – kiderült, hogy koronavírusosok

Bár már egy ideje köztünk van, még mindig meg tudunk lepődni, milyen fordulatokat képes produkálni mindennapjainkban a Covid.

Ezúttal egy amerikai tévéshowt írt át a vírushelyzet: az ABC csatonán a The View című műsorban már csak pillanatok voltak hátra, hogy képernyőre kerüljön Kamala Harris alelnök, amikor a négy műsorvezetőből kettőt váratlanul kiküldtek a stúdióból.

Abban a pillanatban derült ki ugyanis, hogy egy állandó és egy meghívott műsorvezető, Sunny Hostin és Ana Navarro Covid-tesztje pozitív lett.

Kollégájuk, Joy Behar közölte velük a hírt, ők pedig elhagyták a stúdiót. Az asztalokat fertőtlenítették, a másik két műsorvezető folytatta nélkülük. Biztonsági okokból ezek után az alelnököt nem hívták be ugyanebbe a stúdióba, de kisebb csúszás után megtartották az interjút, Harris egy másik helyiségből jelentkezett be. Ő nem került kapcsolatba egyik covidos tévéssel sem.

A CNN cikkéből kiderül: a két érintett műsorvezető vélhetően azért volt tünetmentes, mert mindketten már két-két vakcinát kaptak. Csakúgy, mint Kamala Harris – az alelnök el is mondta: ha a tévések nem lennének beoltva, most azon kellene izgulni, hogy kórházba kerülnek, és esetleg állapotuk súlyosra fordul.

Később egy gyorstesztet és egy PCR-tesztet is végeztek Hostinékon, mindkettő negatív lett, az újabb PCR eredményét még nem tudni.

The post Élő adásban küldték ki a műsorvezetőket – kiderült, hogy koronavírusosok first appeared on 24.hu.

Related posts

A NATO és az EU is elítélte Oroszország műhold elleni rakétatesztjét

MO.CO.HU

Molnár Anikó „kissé elnyomó” típusú férfinek tartja Bochkor Gábort

MO.CO.HU

A tálibok lekaparják a nők képeit a plakátokról

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status