37.5 C
Budapest
May 21, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld MAGYARORSZÁG offshore ráczné földi judit

Offshore-cég képviselőjeként szerepel egy nyilvántartásban a DK egyik jelöltje, pedig aláírta, hogy nincs offshore-cége

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja és székesfehérvári jelöltje aláírási joggal rendelkező képviselője egy Delaware állambeli offshore helyszínre bejegyzett vállalkozásnak, a Minos King Global Business LLC-nek, írja a Válasz Online. 

Ráczné július 26-án írta alá a feddhetetlenségi nyilatkozatot, ami alapfeltétele az előválasztáson való indulásnak. Ebben a jelöltek azt is kijelentik, hogy nincs a birtokukban offshore-cég. Ugyanezen a napon szállt ki a Minos King Global Business LLC az Alba Autómosó Kft.-ből, aminek az előválasztáshoz leadott életrajza szerint Ráczné az ügyvezetője.

Vagyis a hatályos magyar cégjegyzékből ezáltal eltűnt a Ráczné által hagyott offshore-nyom; csakhogy a hivatalos szlovák nyilvántartásban máig őt szerepeltetik a Közép-Európában aktív adóparadicsomi vállalkozás képviselőjeként

– írja a Válasz Online. A Telexnek Ráczné azt mondta, hogy nincs és nem is volt offshore tulajdona. Szerinte semmi köze a megnevezett céghez, semmilyen pozíciót nem tölt be benne, nem tudja, hogy került a neve a szlovák cégnyilvántartásba. Szerinte ez csak lejáratás, és fel akarja jelenteni a Válasz Online-t.

Erre válaszként a Válasz kirakta a dokumentumot is, ami bizonyítja, amit állítanak.

The post Offshore-cég képviselőjeként szerepel egy nyilvántartásban a DK egyik jelöltje, pedig aláírta, hogy nincs offshore-cége first appeared on 24.hu.

Related posts

Szabó Ádám új kapcsolatáról mesélt: Szabadok vagyunk, nincsenek korlátok

MO.CO.HU

Kész csoda, hogy nem volt halálos baleset az utakon tegnap

MO.CO.HU

Szexuális erőszak áldozata lett egy 13 éves lány Tiszaújvárosban

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status