37.5 C
Budapest
May 29, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
baleset Belföld gázolás MAGYARORSZÁG várnai lászló zugló

Zebrán ütött el egy fiatal lányt Várnai László

Mentőknek kellett kórházba szállítaniuk azt a tizenhat éves lányt, akit még szeptember 12-én a zebrán ütött el Várnai László, a CivilZugló önkormányzati képviselője, tudta meg a Blikk. A baleset, mint írják, az Erzsébet királyné útja és az Öv utca találkozásánál történt.

A képviselő a Telex kérdésére elismerte, hogy érintett a balesetben. Azt mondta, hogy a zöldön hajtott át és balra kanyarodott, amikor a gyalogos, szintén a zöld lámpánál, átszaladt előtte. A kiérkező rendőrök szondát fújattak vele, ami egyértelműen megállapította, hogy nem fogyasztott alkoholt.

A Blikk érdeklődésére a Budapest Rendőr-főkapitányság azt írta, a megjelölt helyen és időben egy gépkocsi ütött el egy gyalogosan közlekedő 16 éves gyereket a kijelölt gyalogátkelőhelyen. A baleset során személyi sérülés történt, a gyereket a mentők kórházba szállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt büntetőeljárás keretein belül vizsgálja a baleset körülményeit.

The post Zebrán ütött el egy fiatal lányt Várnai László first appeared on 24.hu.

Related posts

Vízhiány fenyeget Libanonban

MO.CO.HU

Húsz embert szűrtek ki a Németországba menekített afgánok biztonsági átvilágításán

MO.CO.HU

Kezdődik az év leglátványosabb meteorhullása

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status