37.5 C
Budapest
May 24, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföld MAGYARORSZÁG pécs péterfy attila pride

A pécsi Pride után kárigényeket rögzítenének a kormánypárti képviselők, a polgármester kivonult az ülésről

Kivonultak a Pécs Pride-dal kapcsolatos vitáról a helyi önkormányzatban többségben lévő ellenzéki képviselők – írja az atv.hu. A felvonulásról azért tárgyalt volna a közgyűlés, mert a kormánypárti tagok szerint aránytalanul nagy lezárásokkal járt az esemény, valamint szerintük rendezni kell az esemény miatt hátrányt szenvedő belvárosiak kárát.

Azt gondolom, hogy a pécsiek, a múlt hétvégi felvonulásról elmondták a véleményüket. Civil szerveződésként tekintenek annak a felvonulásnak a lényegére, és nem kérnek a politikai hajcihőből. Én most – bármilyen meglepetés vagy nem meglepetés –, ugyanezt a határozott álláspontot fogom kifejezni, én nem vagyok hajlandó ebben az öncélú, politikai ámokfutásban részt venni, így most itt hagyom önöket

– fogalmazott Péterfy Attila polgármester, majd kivonult a teremből.

A polgármester és a képviselők távozása után a teremben maradt, többségében kormánypárti képviselők folytatták a napirend tárgyalását.

The post A pécsi Pride után kárigényeket rögzítenének a kormánypárti képviselők, a polgármester kivonult az ülésről first appeared on 24.hu.

Related posts

A magyar rulett

MO.CO.HU

Az északi hegyekben havazásra, a Dunántúlon kiadós esőre számíthatunk

MO.CO.HU

Meztelen férfi lökött a sínekre egy utast, majd ő maga halt bele az áramütésbe

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status