6.3 C
Budapest
April 20, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbűnügyemberölési kísérletfarmosMAGYARORSZÁG

Elmondta a vasvillával támadó férfi, miért ütötte el lovaskocsival a szomszédasszonyt

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 65 éves férfival szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy tavaly nyáron vasvillával és baltával akarta rendezni a megromlott viszonyát a szomszédaival Farmoson.

A helyi nő a településen bringázott, amikor a háta mögül lovaskocsi közeledtét hallotta. Hajtója azonban kikerülés helyett ráhúzta a szekeret a biciklizőre, elsodorta a nőt, aki az út menti bokrok közé esett.

A bakról lemászó férfi vasvillát ragadott, és azzal közelített áldozata felé. „Megöllek!” . A Pest Megyei Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint a nő a hasán, a lábán, a kezén és a hátán is kisebb sérüléseket szenvedett, de el tudta venni támadójától az eszközt.

A férfi ezután felvett egy baltát és azzal indult a nő felé, aki próbálta hárítani az ütéseket, védekezése közben fején és a kezén sérült, ám ismét le tudta fegyverezni támadóját, aki bakra ült és elkocsikázott a helyszínről.

police.hu

Az áldozat a támadás következtében nyolc napon belül gyógyuló fej, hasi, mellkasi és kéz sérüléseket szenvedett. Az orvosszakértői vélemény szerint a nő sérüléseinek elhelyezkedése és jellege, az erőbehatások módja és nagysága valamint az elkövetéshez használt eszközök súlyosabb sérülések bekövetkezésére is alkalmasak voltak, annak elmaradása a véletlennek, másrészt az áldozat védekezésének volt köszönhető.

Az emberölési kísérlettel gyanúsított férfi nem tagadta a bűncselekmény elkövetését, indokként a nő élettársával régóta megromlott viszonyára hivatkozott. Így akart visszavágni és fájdalmat okozni a haragosának. Továbbá azt is elmondta, hogy ölési szándékkal ütötte el a nőt a lovaskocsival és le akarta szúrni a vasvillával, azonban ez csak pillanatnyi állapotában gondolta, amit mostanára megbánt.

A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

The post Elmondta a vasvillával támadó férfi, miért ütötte el lovaskocsival a szomszédasszonyt first appeared on 24.hu.

Related posts

Kínai vakcinát kaptak a legtöbben a kormánytagok közül

MOCOHU

Brady nyerte a legendák csatáját

MOCOHU

Sikertelenül próbálta meg újraéleszteni élettársát az olimpiai bajnok

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This