37.5 C
Budapest
May 23, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Élet-Stílus fekália húgcső MAGYARORSZÁG orvos pénisz sperma széklet ürülék

Péniszéből szellentett, végezte nagy dolgát, fenekén keresztül ejakulált egy férfi

Egy 33 éves férfi súlyos és ritka egészségügyi problémákkal küzdött két éven át. „Jelentős mennyiségű” spermát ejakulált a fenekén keresztül és ürülék hagyta el a péniszét. De csak akkor fordult orvoshoz, mikor megdagadtak a heréi is, és az ezzel járó fájdalmat öt napnál tovább nem bírta elviselni – írta az IFLScience.

A vizeletével gáz is távozott (pneumaturia), ürüléket is vizelt (fecaluria) és jelentős mennyiségű vizeletet és spermát engedett ki a végbeléből (ez olyan ritka, hogy még latin szakszó sincs rá). Vagyis nem a hagyományos csatornákon jelentek meg a test különböző termékei.

Az esetről egy szaklapban, a Cureusban jelentetett meg cikket a férfit kezelő orvoscsoport. Arról írnak, hogy húgyúti fertőzés jeleit mutatták a laborban elvégzett tesztek, más vizsgálatok pedig a végbél falán jelentkező probléma jeleit mutatták.

A vizsgálatok egy „gázzal teli struktúrát” is találtak, majd újabbak megerősítették a húgycső és a végbél közötti fisztula (egy kóros átjáró) jelenlétét, amelyen a különböző anyagok át tudtak haladni.

A férfit megműtötték, a fisztulát eltávolították, de emellett arra is keresték a választ, hogy mi miatt alakult ki. Kizárták a tuberkulózist, a különböző gyulladásos betegségeket, a végbél sérülését is.

Itt azonban még nem adták fel. A férfi kórtörténetében megtalálták, hogy két évvel azelőtt, nagyjából a tünetek megjelenésével egy időben három héten át kómában volt kokain és angyalpor (fenciklidin – PCP) mérgezés miatt. A kórházi tartózkodása alatt katétert helyeztek be a férfinek, ezzel okozhattak neki sérülést.

A férfi viszonylag rendesen felépült, az orvoscsapat pedig arra hívja fel a figyelmet, hogy a kollégák vigyázzanak a Foley-katéter alkalmazásánál és legyenek tisztában a lehetséges szövődményeivel.

The post Péniszéből szellentett, végezte nagy dolgát, fenekén keresztül ejakulált egy férfi first appeared on 24.hu.

Related posts

Ha sokat alszik, mégis fáradt: a baj nagyobb lehet, mint gondolná

MO.CO.HU

Európa legdrágábban működő kormánya az Orbán-kormány

MO.CO.HU

Florin Citu lesz Románia új miniszterelnöke

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status