10 C
Budapest
April 17, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldfelújításhadházy ákosMAGYARORSZÁGőrbottyánwc

Hadházy Ákos talált egy 30 millió forint közpénzből felújított WC-t Őrbottyán külsőn

Újabb érdekes közpénzből fizetett beruházásra bukkant Hadházy Ákos független parlamenti képviselő, aki ezúttal egy őrbottyáni WC felújítását mutatta be, amire csaknem 30 millió forintot költöttek el. Mint írta, sok „méregdrága budit” bemutatott már, de ez mindent visz, ugyanis négyzetméterenként kétmillió forintot költöttek a melléképületre, igaz – tette hozzá – „tűzifa tároló is létesült”.

A politikus azt írta, az említett épület a helyi régi pálos fogadó mellett van, a település külső részén, ami elvileg könyvtár, de zárva ottjártakora zárva volt, csakúgy, mint a WC, ahol viszint égtek a lámpák. A felújítást végző vállalkozóról Hadházy azt írta:

Nos, egy budai elit környéken lakó úrról van szó, nem tudom, Kmetty Károly mélykereszténydemokrata polgármester hogyan talált rá. De örülhetünk, mert volt 40 milliós ajánlat is.

A 40 millió forintos árajánlatról szóló dokumentumot szintén csatolta posztjához a politikus. Az elköltött pénzről szólva pedig azt írta:

A pénzt amúgy itt most nem az EU-tól lopták, hanem a közeli radioaktív hulladéklerakót ellenőrző társulat adományát költötték el ilyen jól.

The post Hadházy Ákos talált egy 30 millió forint közpénzből felújított WC-t Őrbottyán külsőn first appeared on 24.hu.

Related posts

A 30 év alattiaknál is a Fidesz a legnépszerűbb párt, de a fiatalok többsége kormányváltást akar

MOCOHU

Meloni meghívta Rómába Zelenszkijt

MOCOHU

Kigyulladt Räikkönen Alfa Romeója az abu-dzabi szabadedzésen

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This