37.5 C
Budapest
May 24, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
MAGYARORSZÁG Nagyvilág németország túszejtés

Állítólagos túszejtőt vettek őrizetbe Németországban, de fegyver nem is volt nála

Németországban egy nagyszabású rendőrségi akció keretében őrizetbe vettek kedd este egy férfit, aki állítólag túszokat ejtett egy távolsági buszon Hilpoltstein és Greding települések között az A9-es autópályán – számolt be az MTI.

A német rendőrség egyik szóvivője szerint a 30 éves elkövető vitába keveredett a buszon és halálosan megfenyegette az utasokat, mondván, hogy mindenkit meg fog ölni. Tülekedés is történt, aminek során ketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Az incidens miatt a busz a leállósávba állt, az utasok elhagyták a járművet. Csak három buszsofőr maradt hosszabb ideig a gyanúsítottal, de a rendőrség különleges kommandós alakulatának (SEK) intézkedésekor már ők is kiszálltak a járműből. Az SEK villanógránátokat használt az elkövető elkábítása, illetve elfogása érdekében. A gyanúsított nem tanúsított ellenállást.

Egyelőre nem világos, hogy valóban túszejtés történt-e.

Az elkövető azt állította, hogy fegyvere van, de őrizetbe vételekor nem találtak nála ilyesmit. A rendőrségi szóvivő szerint ezért most alaposan átkutatják a buszt.

A kommandós alakulatok bevetésével járó rendőrségi akció miatt az autópálya érintett szakaszát ideiglenesen lezárták mindkét irányba, ami miatt hosszú kocsisorok alakultak ki.

A rendőrség közlése szerint a szerbiai rendszámú busz München felé tartott, ahonnan pedig tovább indult volna Délkelet-Európa felé. Egyelőre nem tudni, hogy az utasok mikor folytathatják útjukat.

The post Állítólagos túszejtőt vettek őrizetbe Németországban, de fegyver nem is volt nála first appeared on 24.hu.

Related posts

Evakuálták az edzőtermet, miután az egyik súlyemelő nő elszellentette magát, ami miatt egy másik pedig hányt

MO.CO.HU

Az LMP szerint rendkívül szomorú helyzet alakult ki Karácsony visszalépésével

MO.CO.HU

Befuttatta Michael Jacksont, de elhitte magáról, hogy ő is rocksztár

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status