6.9 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldbudapestdeutsch tamáskarácsony gergelyMAGYARORSZÁG

Deutsch egy villanykörte kicserélésére is képtelen kontárnak nevezte Karácsonyt

Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban.

Így szól a fővárosi dugók miatt indított plakátkampány, amire Deutsch Tamás most a Facebookon reagált és természetesen elővette Karácsony Gergelyt is. Pontosabban csak őt.

A fideszes politikus úgy kezdte a posztot, legyünk nagyvonalúak és fogadjuk el egy pillanatra a propaganda modoros metaforáját kiindulópontnak: egy lakásfelújítás (a saját otthonunk) is tényleg komoly feladat, hát még a közös otthonunk (Budapest) bonyolult beruházásainak megvalósítása.

Karácsony Gergely viszont számtalanszor nyilatkozott büszkélkedve arról, hogy ő bizony még egy villanykörtét sem tud kicserélni (és láthatóan egy konyhai lámpát sem képes felszereltetni). Na most ha valaki nemhogy egy lakásfelújítást nem tud megszervezni, hanem a saját bevallása szerint még egy kiégett villanykörte kicserélése is meghaladja a képességeit, akkor hogy a búbánatban jut eszébe, hogy Mekk Elekként a „közös otthonunk felújítását” képes lenne megcsinálni?

– tette fel a kérdést Deutsch, aki egy képet is mellékelt a Karácsony otthonában lógó körtéről.

Úgy folytatta: ez a kimódolt hirdetési szöveg, szándéka ellenére, tökéletes pontossággal mutatja meg, hogy a Főpolgármester kontársága vezetett a budapesti közlekedés összeomlásához.

Mert ugye „Egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban.”. De ha a közös otthonukban a felújítást egy villanykörte kicserélésére is képtelen kontár irányítja, akkor annak csak ilyen gigakáosz lehet a vége

– zárta a bejegyzést.

The post Deutsch egy villanykörte kicserélésére is képtelen kontárnak nevezte Karácsonyt first appeared on 24.hu.

Related posts

Hirtelen azt hittük, kétszer szerepel Justin Bieber ezen a fotón

MO.CO.HU

Karikó Katalin elmondta, miért beszélgetett a disznósajtról Orbán Viktorral

MO.CO.HU

Nem elérhetők a DIGI szolgáltatásai Oroszlányban a vihar miatt

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This