13.8 C
Budapest
March 28, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
Belföldengedélyhalálos balesethorgászMAGYARORSZÁG

Elvették a nyugdíjas horgász engedélyét, elindult segítségért, de vezetés közben rosszul lett és meghalt

Segítséget szeretett volna kérni az egyik Bács-Kiskun Megyei Horgászegyesülettől az a 67 éves nyárlőrinci férfi, aki közlekedési balesetben vesztette életét néhány nappal ezelőtt Kecskeméten.

A nyugdíjas horgász Hartánál, a Duna partján horgászott, és szabálytalan módon eltett egy halat, mert nem ismerte fel. Ezt észrevették a halőri ellenőrzés során, ezért elvették tőle az engedélyét.

Nem tudta, mi az a koncér, ebben biztos vagyok, ha tudja, sosem rakta volna el, de így belepottyant a szákba. Természetesen jött a halőri ellenőrzés, amelynek során észrevették a koncért. Azonnal elvették az engedélyét, és feljelentették

– nyilatkozta a Pecaverzumnak Fazekas Barnabás, aki személyesen is ismerte a nyugdíjas horgászt.

A szerencsétlenül járt horgász ezt követően az egyik horgászegyesületbe igyekezett, hátha tudnak segíteni neki, de Kecskemét belvárosában, a Petőfi Sándor utcában – minden bizonnyal, mert rosszul lett vezetés közben – áthajtott a négysávos út szemközti, városba vezető oldalába, és ott három parkoló autónak hajtott, majd a helyszínen meghalt.

„Biztos vagyok benne hogy nagyon megviselte a dolog, de szeretném leszögezni, hogy szó nincs arról, hogy itt a halőröket kellene becsmérelni, vagy az elhunyt horgász tudatlanságát. Én csak azt szeretném, hogy erre figyeljenek fel a szervek és a horgászok is, hogy a vizsgázott horgászok tudják, hogy mi akadt a horgukra. A vizsgára tényleg tanulják meg a halfajokat! Nagyon valószínű, hogy a vizsgázott horgászok elé raknánk egy koncért, nem ismernék fel nagyon sokan! Emberek vagyunk, bárki tévedhet! Figyeljünk oda, tanítsuk egymást, gyerekeket, időseket egyaránt. És merjünk kérdezni a vízparton is akár, ha valamit nem tudunk!”

– tette hozzá Fazekas.

The post Elvették a nyugdíjas horgász engedélyét, elindult segítségért, de vezetés közben rosszul lett és meghalt first appeared on 24.hu.

Related posts

180 milliárdos bevételt termelhetett Orbán kötélbarátjának cégcsoportja

MO.CO.HU

Sztálin hátba támadta Lengyelországot

MO.CO.HU

Pénzszórást tartott a távozó Novák Katalin: a NER barátainak is jutott belőle

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This