37.5 C
Budapest
May 24, 2022
2020 – 2022 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
apa dns-teszt Élet-Stílus gyerek MAGYARORSZÁG nagyszülők

Titokban DNS-tesztet csináltak a szülei a férfi babáján, mert nem bíznak a feleségében

A Redditen vallott szülei iránti mérgéről egy nevét elhallgató férfi, akinek párját sose kedvelték, most aztán pedig igazán messze mentek.

A férfi azzal kezdi, hogy egy étteremben ismerte meg partnerét, ahol a nő pincérként dolgozott, sok időbe telt, mire sikerült meg is hódítania. Mikor aztán bemutatta párját a szüleinek, láthatóan nem voltak tőle elájulva. Azt mondták fiuknak, hogy a nő, Sonya csak kihasználja, és rajta keresztül akarja elérni az amerikai álmot. A férfi erre azt válaszolta, hogy rasszisták és nagyon megsértődött.

Az eljegyzéskor is, míg a nő szülei el voltak ragadtatva, a férfié nem voltak hajlandóak áldásukat adni rájuk. Emiatt a pár úgy döntött, hogy titokban tartják meg az esküvőjüket, csak a férfi bátyja és Sonya barátai voltak ott.

Két év múlva született meg gyermekük, Garreth. Két nappal később a férfi szülei újra felvették a kapcsolatot a párral. Ezt követően rendszeresen találkoztak, a szülők látogatták fiukat és annak családját.

Egy alkalommal aztán a férfi felkapta a fejét, mikor az anyja azt mondta Garreth-nek:

hát nem te vagy a világ legaranyosabb babája? Úgy örülök, hogy alátámaszthatom, valóban az unokám vagy.

Hogy alátámasztathatja? A férfi visszakérdezett, ez mégis mit jelent, mire az anyja próbálta elterelni a témát, de fia nem engedte.

Anya leültetett és először is bocsánatot kért, mielőtt elmondta, megvizsgáltatták Garreth DNS-ét, hogy megbizonyosodjanak arról, tényleg az én gyerekem.

A férfi azonnal arra kérte szüleit, menjenek el, mire az anya még bocsánatkérően hozzátette, nem bíznak a feleségében és a gyerek sem hasonlít egyáltalán rá, ezért vetemedtek erre.

A férfi sokáig titkolta felesége elől a történteket, de aztán kénytelen volt elmondani, mikor már Sonya is arról kérdezgette, miért nem járnak megint hozzájuk a szülei. A nőnek nagyon rosszul estek az elmesélt történtek, hiába volt minden próbálkozása, hogy megszeressék, és kérte férjét, sose látogathassák meg a nagyszülők a gyereküket. A férfi teljesen egyetért ezzel, és el is mondta a szüleinek a döntésüket.

Most már csak azt nem tudja, túlreagálta-e a történteket. Szerintetek?

The post Titokban DNS-tesztet csináltak a szülei a férfi babáján, mert nem bíznak a feleségében first appeared on 24.hu.

Related posts

Most egy német rendszámú X7-es BMW volánja mögött fotózták le Selmeczi Gabriellát

MO.CO.HU

Orbán Viktor a Karmelitában fogadta a volt amerikai alelnököt

MO.CO.HU

Direkt36: Rogán és Mészáros bizalmasai is titokban offshore-oztak

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status