11.3 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
apadns-tesztÉlet-StílusgyerekMAGYARORSZÁGnagyszülők

Titokban DNS-tesztet csináltak a szülei a férfi babáján, mert nem bíznak a feleségében

A Redditen vallott szülei iránti mérgéről egy nevét elhallgató férfi, akinek párját sose kedvelték, most aztán pedig igazán messze mentek.

A férfi azzal kezdi, hogy egy étteremben ismerte meg partnerét, ahol a nő pincérként dolgozott, sok időbe telt, mire sikerült meg is hódítania. Mikor aztán bemutatta párját a szüleinek, láthatóan nem voltak tőle elájulva. Azt mondták fiuknak, hogy a nő, Sonya csak kihasználja, és rajta keresztül akarja elérni az amerikai álmot. A férfi erre azt válaszolta, hogy rasszisták és nagyon megsértődött.

Az eljegyzéskor is, míg a nő szülei el voltak ragadtatva, a férfié nem voltak hajlandóak áldásukat adni rájuk. Emiatt a pár úgy döntött, hogy titokban tartják meg az esküvőjüket, csak a férfi bátyja és Sonya barátai voltak ott.

Két év múlva született meg gyermekük, Garreth. Két nappal később a férfi szülei újra felvették a kapcsolatot a párral. Ezt követően rendszeresen találkoztak, a szülők látogatták fiukat és annak családját.

Egy alkalommal aztán a férfi felkapta a fejét, mikor az anyja azt mondta Garreth-nek:

hát nem te vagy a világ legaranyosabb babája? Úgy örülök, hogy alátámaszthatom, valóban az unokám vagy.

Hogy alátámasztathatja? A férfi visszakérdezett, ez mégis mit jelent, mire az anyja próbálta elterelni a témát, de fia nem engedte.

Anya leültetett és először is bocsánatot kért, mielőtt elmondta, megvizsgáltatták Garreth DNS-ét, hogy megbizonyosodjanak arról, tényleg az én gyerekem.

A férfi azonnal arra kérte szüleit, menjenek el, mire az anya még bocsánatkérően hozzátette, nem bíznak a feleségében és a gyerek sem hasonlít egyáltalán rá, ezért vetemedtek erre.

A férfi sokáig titkolta felesége elől a történteket, de aztán kénytelen volt elmondani, mikor már Sonya is arról kérdezgette, miért nem járnak megint hozzájuk a szülei. A nőnek nagyon rosszul estek az elmesélt történtek, hiába volt minden próbálkozása, hogy megszeressék, és kérte férjét, sose látogathassák meg a nagyszülők a gyereküket. A férfi teljesen egyetért ezzel, és el is mondta a szüleinek a döntésüket.

Most már csak azt nem tudja, túlreagálta-e a történteket. Szerintetek?

The post Titokban DNS-tesztet csináltak a szülei a férfi babáján, mert nem bíznak a feleségében first appeared on 24.hu.

Related posts

Az lesz az őszödi beszédről szóló film címe, hogy ELK RTUK

MOCOHU

Egy többfogásos éttermi ebéd árába kerül egyetlen aranyozott palacsinta, de lesz vevő rá

MOCOHU

Indul az áfabevallási tervezetek kiajánlásának tesztüzeme

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This