15.2 C
Budapest
April 26, 2024
2020 – 2024 © MOCOHU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
alec baldwinamber heardangelina jolieben affleckbrad pittjennifer anistonjennifer garnerjohnny deppkim basingerMAGYARORSZÁGSzórakozástiger woods

Hűtlenség, nemi betegség, a másikhoz vágott borosüveg – emlékezetes sztárválások

Angelina Jolie és Brad Pitt

Pascal Le Segretain / Getty Images for Cinema for Peace

2004-ben röppent fel először a hír, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie egy párt alkotnak, miután együtt dolgoztak a Mr. és Mrs. Smith című vígjátékon. Kapcsolatuk bő egy évtizeden át tartott, Hollywood egyik legikonikusabb párjának számítottak (külön nevük is volt, Brangelina) emiatt elég sokan figyelték a válásuk részleteit is, hátha kiderül, pontosan mi állt a szakítás hátterében.

Angelina Jolie 2016 szeptemberében adta be a válási papírokat kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, a procedúra pedig nem kevesebb mint három évig tartott. Éveken keresztül felkapott téma volt minden fejlemény az ügyben. A válás során olyan események történtek, minthogy az FBI kihallgatta az egész családot, miután a People magazin lehozott egy cikket, amiben megírták, a rendőrség névtelen bejelentést kapott valakitől, hogy Brad Pitt magángépen utazva bántalmazta az egyik gyerekét, felesége és családja jelenlétében. A cikk szerint ekkoriban Pitt alkohol hatása alatt állt. Később a Los Angeles-i rendőrség azt nyilatkozta, hogy semmilyen bejelentés nem történt, ahogy nyomozás sem indult Pitt ellen.

Később kiderült, a repülőgépi incidens a legnagyobb fiukkal, Maddoxszal történt, akivel az események után terapeuta segítségével próbálták helyrehozni kapcsolatukat. Novemberben az FBI közleményt adott ki, miszerint lezárták a Brad Pitt ellen folytatott nyomozást, mert megítélésük szerint nincsen ügy. A válást hivatalosan 2019-ben mondták ki, de Jolie és Pitt öt gyerekük (a legidősebb, Maddox már húszéves) felügyeleti jogáért azóta is csatáznak. Egy friss interjúban Jolie arról beszélt a Guardiannek, egyetlen vágya, hogy maguk mögött tudják ezt a fájdalmas időszakot, és mindenkinek békességet kíván.

Brad Pitt és Jennifer Aniston

Richard Corkery / NY Daily News Archive via Getty Images

Ha már Brad Pittnél tartunk, nem mehetünk el említés nélkül amellett, hogy a színész Angelina Jolie előtt Jennifer Aniston férje volt, akivel 2000-ben házasodtak össze. A válásukat – részben Jolie miatt, akivel akkoriban forgatták közös filmjüket – annyira felkapta a média, hogy valószínűleg még az is tisztában volt a történésekkel, aki messziről kerülte a bulvárlapokat. 2005 januárjában jelentették be, hogy szétválnak útjaik, novemberben pedig aláírták az erről szóló hivatalos dokumentumokat. Ebben az időszakban folyamatosak voltak a találgatások, hogy Brad Pitt összejött-e filmbeli partnerével, Angelina Jolie-val. Szintén 2004-ben ért véget tíz évad után a Jóbarátok, Aniston a Guardiannek ekkoriban azt mesélte, készen áll a családalapításra Pitt-tel.

Alig egy évvel azután, hogy bejelentették a válásukat, a színésznő egy interjúban elmondta, a szakításhoz nincs köze harmadik félnek. Ennek ellenére a válás után nem sokkal Jolie és Pitt már egy párt alkottak.

Alec Baldwin és Kim Basinger

Ron Davis / Getty Images

Házasságuk tíz éven át tartott. 1990-ben ismerkedtek meg, az első pillanattól kezdve érezték, hogy valami több van a levegőben, mint egyszerű munkakapcsolat. 1993-ban házasodtak össze, két évvel később megszületett egyetlen közös gyerekük, Ireland Baldwin. Kapcsolatuk az évek során annyira megromlott, hogy 2000-ben bejelentették, külön utakon folytatják, Basinger apja szerint elsősorban Alec Baldwin dühkitörései és dühkezelési problémái miatt. A válást hivatalosan 2001-ben kezdeményezte a színésznő, és meg kellett küzdeniük gyermekük felügyeleti jogáért is, miközben változatos megjegyzésekkel illették egymást különböző interjúkban. Egy kiszivárogatott telefonhívásban pedig az hallatszik, ahogy Baldwin felháborodva káromkodik a lányának.

Nem érdekel, hogy tizenegy vagy tizenkét éves vagy, ahogy az sem, hogy az anyád csak nyűg az ember hátán, akit tudtommal nem érdekel, hogy mit csinálsz.

De hallani, ahogy használja a disznó jelzőt is. Évekkel a válásuk után Baldwin az időszakot a Dien Bien Phu-i csatához hasonlította, elmondása szerint ebben az időszakban úgy érezte magát, mint aki egy szikla szélén áll. A kiszivárgott telefonbeszélgetést bizonyítékként használták a válásuk során. A bíróság végül közös felügyeletet ítélt a két színésznek, a gyerekelhelyezési pereskedés költsége az E! News szerint hárommillió dollárba került.

Tiger Woods és Elin Nordegren

Elsa / Getty Images

Hat éven keresztül, 2004-től 2010-ig voltak házasok, ami elég hirtelen és káosszal ért véget. Miután felesége megtudta, hogy Woods megcsalta egy másik nővel, férje golfklubjában hozzávágta Woodshoz a telefonját, amitől a sportolónak letört egy foga, majd állítólag rá is támadt. Később fény derült az igazságra: a profi golfozó jó néhány viszonyt folytatott korábban is a házasságuk ideje alatt. A válásuk nagyon sokba került Woods számára, merthogy közel száztíz millió dollárt fizetett az exfeleségének.

Liza Minnelli és David Gest

M. Caulfield / WireImage / Getty Images

Liza Minnelli és férje, David Gest 2002-ben tartották esküvőjüket. Mindössze tizenhat hónapig voltak házasok, de hivatalosan csak 2007-ben írták alá a válási papírokat. Annyira elmérgesedett kettejük közt a viszony, hogy kölcsönösen beperelték egymást. Gest azzal vádolta Minnellit, hogy részegen fizikailag bántalmazta őt, emiatt pedig tízmillió dollárt követelt. Cserébe Minnelli is perelni kezdett, ő kétmillió dollárt kért, merthogy szerinte annyival lopta meg őt a férje.

Természetesen mindennapos témaként bukkantak fel részletek a válásuk aktuális részleteiről, de olyan pletykák is elterjedtek, melyek szerint Gest meleg. A hab a tortán az volt, amikor Gest megvádolta feleségét, hogy szexuális úton terjedő betegséggel fertőzte meg őt. Az évekig tartó ellenségeskedésnek végül 2007-ben vetettek véget, miután mindketten ejtették az egymás elleni vádakat, többi között azért, mert Gest nem bírta anyagilag a per költségeit.

Tom Cruise és Katie Holmes

Kevin Winter / Getty Images

Tom Cruise a harmadik feleségével, Katie Holmesszal 2005-ben jött össze, kapcsolatuk eleje már csak azért is emlékezetes, mert Cruise Oprah műsorában, elég sajátos módon vallotta be, hogy éppen fülig szerelmes a színésznőbe. Egy évvel azután, hogy járni kezdtek, már össze is házasodtak, majd megszületett egyetlen közös gyerekük, Suri Cruise. 2012-es válásuk amiatt is érdekes, mert a procedúrát nagyon csendben, hamar és gond nélkül zavarták le, és egyetlen nyilatkozatot sem tettek közzé az üggyel kapcsolatban.

via GIPHY

Válásuk nem kettejük kapcsolata miatt kavart nagy port a médiában, hanem mert született egy olyan cikk, mely szerint Cruise „lemondott” a lányáról. Cruise ötvenmillió dollárra perelte a lapot, ám később ejtette a vádakat. Tizenegy nappal a válási papírok beadása után megegyeztek, hogy Holmes kapja a teljes szülői felügyeleti jogot, Cruise pedig látogathatja a lányukat. Egy évvel később Cruise egy interjúban elmondta, a válás sokként érte, egyáltalán nem számított rá, hogy véget ér a házassága.

Katie Holmes előtt Cruise tizenkét évnyi házasság után 2001-ben adta be a válópert Nicole Kidmannel, akit derült égből villámcsapásként ért a hír, és nem volt hajlandó megjelenni a bírósági tárgyalásokon sem. Ennek ellenére, miután véglegesítették a válást, olyan nagy örömmel sétált ki az épületből, hogy az a mai napig az egyik legszórakoztatóbb mémnek szolgál alapul:

Ben Affleck és Jennifer Garner

Dave M. Benett / Getty Images

Tízéves házasságuk 2015-ben ért véget a bejelentéssel, hogy különválnak. Pár nappal a hír előtt írta meg az US Weekly, hogy Ben Affleck Las Vegasba utazott kettesben a család dadusával. Ezután természetesen elindultak a találgatások, hogy kettejük között több van, mint munkakapcsolat. Annak ellenére, hogy az egész világ azt gondolta, Affleck félrelépése vezetett a váláshoz, Jennifer Garner egy interjúban elmondta, már hónapok óta külön éltek, mikor a férfi összejött a bébiszitterrel. Hozzátette, élete szerelmének tartja Afflecket, aki szerinte egyszerűen csak „bonyolult személyiség”.

2017-ben megjelent a hír, hogy mégsem válnak el, merthogy szeretnék helyrehozni a házasságukat, ám 2018-ban véglegesítették a hivatalos válási papírokat közös szülői felügyeleti joggal. A három évig húzódó procedúra Hollywoodban az egyik leghosszabbnak számít.

Amber Heard és Johnny Depp

John Phillips / FBI /Getty Images

Az elmúlt évek egyik legzajosabb sztárválása az Amber HeardJohnny Depp párosé volt, akik összesen tizenöt hónapnyi együttlét után 2016-ban beadták a váláshoz szükséges papírokat. Kettejük viszonya eléggé eldurvult a válási folyamat során, miután Amber Heard azzal vádolta meg Deppet, hogy bántalmazta őt, és még távoltartási végzést is kérvényezett a bíróságon (amit nem kapott meg). Körbejárta az internetet egy fotó is, amin Heard látható zöldes foltokkal az arcán, melyeket állítása szerint férje okozott neki, ám ezt Depp tagadta.

A válási procedúra közben Heard egy másik, bizonyítéknak szánt videót osztott meg Deppről, aki borosüveget és poharat vág hozzá dühében. 2016-ban sikerült megegyezniük, majd 2017-ben véglegesítették a válást, Deppnek hétmillió dollárt kellett fizetnie Heardnek, aki ebből valamennyit jótékony célra ajánlott fel. Ezzel még nem volt vége a történetnek, mert miután Heard 2018 decemberében a Washington Post magazinnak írt esszéjében úgy fogalmazott, hogy a kapcsolatában bántalmazták őt, 2019-ben Depp ötvenmillió dollárra perelte be rágalmazás miatt. Ez a bírósági ügy a mai napig tart.

The post Hűtlenség, nemi betegség, a másikhoz vágott borosüveg – emlékezetes sztárválások first appeared on 24.hu.

Related posts

Egy hét alatt is hatalmasat javult az oltási kedv, már az emberek 52 százaléka beoltatná magát.

MOCOHU

Két férfi kifosztotta a sátoraljaújhelyi hitközösség csipszkészletét

MOCOHU

„Nem értjük a döntését a Bajnokok Ligája kezdése előtt egy hónappal, de sok sikert kívánunk neki az FTC-ben”

MOCOHU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This