7 C
Budapest
March 29, 2024
2020 – 2024 © MO.CO.HU Magyarország Hírek, Hungary News
Image default
arc kiállításbarabás richárdBelföldhomofóbiajunghausz rajmundMAGYARORSZÁGujbuda

Erőszakos szexuális tartalom, gusztustalan provokáció – felhúzta magát az ARC kiállítás képein a fideszes képviselő

Kedves rák aszcendensű felebarátom! Újbuda nem a privát homokozód, nem arra való az önkormányzat, hogy a szexuális orientációddal szórakoztasd a választókat.

Egy Nietzsche idézet után így kezdi Facebook-posztját Junghausz Rajmund, Újbuda fideszes önkormányzati képviselője, akit a 2021-es ARC kiállítás, és az ott felsorakozó néhány alkotás hozott ki a sodrából.

Junghausz a történtekért Barabás Richárdot (a rák aszcendensű felebarát, aki emellett a kerület párbeszédes alpolgármestere is) okolja. Azt írja posztjában, hogy 2019 októberében Barabás öncélú ámokfutásba kezdett, és ilyen „erőszakos szexuális tartalmat közvetítő politikára a kerület életébe eddig nem volt példa”.

A képviselő az alpolgármester mellett a kerület DK-s polgármesterébe, Dr. László Imrébe is beleszállt, aki

nem bohóckodott az eddigi szivárványos zászló felhúzásoknál – sőt idén hamarabb le is szedette – és nem volt kint a nevetséges lm…wzzs plakátok kihelyezésénél sem. Viszont a felelőssége egyértelmű, amikor a művészetnek beállított ARC kiállítás vállalhatatlan plakátjait beengedi a kerületbe.

Junghausz azzal zárja posztját, hogy néhány éve még neki is tetszettek a kreatív óriásplakátok, de mára ezek már nem többek gusztustalan provokációnál.



The post Erőszakos szexuális tartalom, gusztustalan provokáció – felhúzta magát az ARC kiállítás képein a fideszes képviselő first appeared on 24.hu.

Related posts

Velencei Bizottság: helyezzék hatályon kívül a decemberi magyar alkotmánymódosítás egyes passzusait

MO.CO.HU

A kézilabda is követi a futballszabályok változását

MO.CO.HU

Kőrösi Csaba az ENSZ Közgyűlés új elnöke

MO.CO.HU

DMCA.com Protection Status


Pin It on Pinterest

Share This